Мария Бакалова намери любовта след куп неуспешни връзки (Кратък списък от любовното й тефтерче)

Актрисата Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров от „Игри на волята” от началото на годината. Звездата от филма „Борат” и синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева са направо неразделни. В момента двамата са във Франция – първо бяха в Сен Тропе, а сега са в Париж. Запознати твърдят, че блондинката е лудо влюбена в гаджето си и прави и невъзможното да прекарва всяка свободна минута с него.
 
Валери е с 3 години по-малък от Мария, но това изобщо не пречи на отношенията им. Запознават се на снимачната площадка на чуждестранна продукция – Бакалова участва във филма, който още не е видял бял свят, като актриса, а Гирогоров – като каскадьор. Атлетичният младеж обича адреналина и открай време екстремните изживявания са негова страст. Искрата между влюбените пламва моментално, но се разпалва, когато продължават снимките на лентата  в съседна Гърция.
След като се сдоби със световна популярност покрай кинохита „Борат”, чаровната бургазлийка се премести в Лос Анджелис. Любовта обаче я върна обратно в България. Въпреки че продължава да има доста ангажименти в чужбина, тя се старае да обръща нужното внимание на Валери. Той е неотлъчно до нея, придружава я и по време на пътуванията ѝ.
Откакто е със сина на Мария Гроздева, актрисата се старае да води здравословен начин на живот и да следва неговия пример. Тя е спряла цигарите и се стреми да се храни изчистено. Само със съня има проблем – спи по 5 часа в денонощието, но твърди, че няма нужда от повече, защото обича да е активна.
Валери също не харесва застоя. През годините той е тренирал различни спортове, преживял е и много контузии. Започнал е със спортна гимнастика на 4-годишна възраст. Опитвал е и доста неща, които вдигат пулса – карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала, скачал е и от 3500 м с парашут. Най-популярният участник от последния сезон на „Игри на волята” твърди, че от майка си е взел позитивното мислене и вярата, че всяко едно начинание може да завърши успешно.
Григоров признава, че спортът му е дал много, но е до време, затова се е насочил към друга професия. Той учи право право и даже е работил една година в Столична община. 
След участието си в „Игри на волята” чаровникът се сдоби с много почитателки, но само Мария успя да открадне сърцето му. Той е първият мъж, с когото кинозвездата се показва публично, след като я връхлетя световната слава.
Известно е, че като ученичка Бакалова е излизала със сина на един от крупните строителни бизнесмени в Бургас, но пътищата им са се разделили заради кариерата на момичето. Според запознати единствената номинирана за „Оскар” българка е запазила добри отношения с бившия си. Помежду им не е имало изневяра, нито други сериозни проблеми – просто чаровната блондинка заминала София да следва актьорско майсторство в НАТФИЗ и така се отдалечили един от друг.
В артистичните среди отдавна се шушука, че Мария е имала вземане-даване с колегата си Башар Рахал, който навремето се изявяваше като неин ментор и до днес се изказва много ласкаво за нея. Едва 16-годишна, тя се записала в актьорската му школа и бързо се превърнала в негова любимка.
Слуховете са свързвали родната звезда и с колегата ѝ Юлиан Костов. Благодарение на него тя се записала на кастинга за филма „Борат”, който я направи звезда.  И двамата обаче са категорични, че отношенията им са само приятелски и професионални. В артсъсловието дори все по-упорито се коментира, че хубавия Юлиан предпочита компанията на хора от своя пол.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си