Румен Радев иска от мъжа на Сашка да се грижи за нея

„Зад кулисите на „Пирин фолк“ поискахме от охраната от НСО да се снимаме с президента Румен Радев. Той се съгласи радушно. И какво каза президентът? Едни вълшебни думи, които прозвучаха толкова човеколюбиво…
„Обещаваш ли да се грижиш за Сашка?“. И съпругът ми се спотайваше и не знаеше какво да отговори. Той, разбира се, се грижи единствено за мен, но имаше една минута мълчание“, каза в интервю Сашка Васева.
Певицата, която зарадва феновете си на популярния фест в Сандански с отличната си форма и визия след сериозните си здравословни проблеми, добави, че Румен Радев е повторил същия въпрос към мъжа й Христо Бакърджиев. И той отговорил: „Да, обещавам!“.
Дупнишката Мадона сподели, че съпругът й, който е бизнесмен, заради нейното състояние се научил да готви. Доста му се отдавало и особено да прави супа от леща с кимион. За да подобри здравето си, тя наблягала на кимион, тъй като той има лечебни свойства – понижава кръвното и нивата на кръвната захар при доказан диабет.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Румен Радев иска от мъжа на Сашка да се грижи за нея”

  1. Нашият президент и нашата Сашка -човеколюбиви и Българи патриоти до мозъка на костите си

  2. Мъжът на Сашка е виновен за болестта й, защото дълго време я тормозеше, че ще й вземе децата. Тя затова ослепя. Искаше да се разведе с него и той това я заплашваше – Ще ти взема децата. Сега се грижи уж за нея… Грозна история…Дано жената да оздравее.

  3. Да е жива и здрава Сашка и да ни радва с песните си .Всеки който познава мъжа на Сашка ще потвърди заключително положителният му дух ,характер и принципност.Сашка дълги години вървеше в грешна посока и самата тя си признава и моли за прошка .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си