Сузанита и Марк се потят за второ бебе

Предизвикателната щерка на Орхан Мурад Сузанита шокира феновете си с ново признание. След като почитател попита певицата дали обмисля нова рожба, Сузито отговори категорично: ”Искаме и двамата!! Но има време за всичко. На този етап сме фокусирани за създаването на една прекрасна среда първо за Матиас”.
Сузи иска да ражда пак Редицата перипетии в личния живот на блондинката не я сломиха, дори обратното. Раздялата с бащата на детето и после събирането и какво ли още не, бе внимателно проследено от публичното око и слушателите започнаха да си задават въпроси точно какво се случва в семейството на Сузанита. Сега двамата със съпруга й Марк трябва окончателно да изчистят отношенията си.
Бащата няма къде да ходи  
”И тогава вече второ и трето”, успокои нетърпеливите любопитковци Сузи.
Бебенцето й Матиас е добре отглеждано от младата мама въпреки всичко, което Мати й струва. ”Мога да кажа, че минах през доста стресиращ за мен период… или така наречената ”следродилна депресия”.
Само 2 месеца след раждането обаче изпълнителката се възстановява и стъпва на краката си. Чаровната двойка не се страхува от хорското мнение и е готова да донесе още мъници на белия свят, а пловдивчанката държи изкъсо конците, когато става дума за възпитание.
Второ и трето ще има скоро ”Ще научим сина ни да е добър, защото най-малкото ние сме му пример! Ще обича природата и ще помага на животните”, обеща Сузанита.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Сузанита и Марк се потят за второ бебе”

  1. Бърза да се защото на защото на 30/35 вече трябва да е баба на 2/3 внучета.От този етнос са така-паразити.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си