Стоичков: Мястото на внуците ми е в България

Футболната легенда Христо Стоичков иска внуците му да са възпитани така, че един ден да живеят и работят в България.
 
Наследниците на Камата трябва да донесат знанията си у нас и да ги прилагат за развитието и по-добрия живот на хората. Това призна носителят на Златна топка в шоуто „С Рачков всичко е възможно“.
 
Засега Христо и съпругата му Мариана имат само една внучка, дъщеря на Михаела и бившия й вече съпруг Айкут. Мия, която е кръстена на баба си Мариана, е първокласничка в България, макар да е родена в Маями. Още с появата й щастливият дядо обяви, че е заделил специален фонд за образованието й. По-малката дъщеря на Камата още не го е дарила с внуче. Тя се раздели със съпруга си Лука по-малко от две години след пищната сватба, на която се врекоха във вечна любов.
 
Стоичков от години живее със семейството си в Маями, където работи като телевизионен журналист и има бизнес. От известно време той прекарва доста време у нас, най-вече в къщата си в Етрополе.
 
„Животът ми даде шанс да замина за чужбина, да видя как стоят нещата там. Същото искам аз да осигуря на внуците.  Да се развиват, да учат, да видят как стават нещата в истинската  демокрация. Но искам един ден да се върнат в България, да донесат опита си и знанията си тук и да ги използват за развитието на страната ни, за по-добрия живот на хората.“

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си