Мегз стана любовен ментор в Дубай

33-годишната дизайнерка Миглена Каканашева, по-позната с творческия си псевдоним Мегз, вече от години живее бляскаво и щастливо в Дубай. Преди години модната икона загърби бизнеса си в България и претърпя истинска трансформация – както професионално, така и духовно.
 
В града на лукса Миглена се занимава с йога и активно обръща внимание на себе си. Досега брюнетката почиваше от работохолизма си, но след като нова бизнес идея я сполетя, Мегз просто не се сдържа. ,,Започваме октомври, а първата програма е посветена на връзките ни с останалите – специално любовният ни живот. Дубайските „кралици“, както Мегз ги нарича, ще преживеят пълна трансформация с помощта й и ще унищожат всичките си нефункционални навици и поведенчески недостатъци. Миглена също квалифицира себе си като психоаналитик, специалист по взаимоотношенията и ръководител на трансформации. ,,От една кралица за всички кралици. Всички ние да отпразнуваме женската сила“, допълни Мегз и гарантира, че жените ще се изненадат колко бързо животът и всичко останало около тях ще се промени.
 
Българската Ким Кардашиян расте усилено пред българското и вече дубайското публично око и се променя в положителна посока. Допреди няколко години Каканашева бе „ревлата“ от ВИП Брадър но с годинките хубавицата помъдря и се успокои. Сегашния си живот в сърцето на емирствата Мегз показва често с лъскави фотоси в мрежите. Винаги стилно облечена, с тен и озаряваща усмивка, дубайската принцеса живее пищно и доволно, писа „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “Мегз стана любовен ментор в Дубай”

  1. Тя ще става ментор!? На базата на какъв опит ще говори жена, сама без мъж/ приятел, без деца/ семейство… Такъв ментор може да бъде човек, постигнал едно много здраво семейство и тогава да говори от личен опит. Тя милата не може да излезе от филмите в главата си, тотално неуравновесена, дори плашеща на моменти. Трябва й много дълги години работа с психолог , за да може да промени първо себе си и тогава да дава съвети на други жени! Много станаха като Кобилкина вече! Все от всичко разбират! Мегз да се върне да си излежи присъдата първо, а не да бяга в Дубай! Голяма мафиотка си мисли, че е станала! Чучело неадекватно!

  2. Това противно същество лъга у нас куп заблудени глупаци и един женен мухльо, но там дълго няма да и минат номерата. Грозна, фъфлеща селянка ще учи някой на нещо. Как се намират малоумници въобще?

  3. отиде в дубай, подпише договор с арабин, че ще и плаща маса лев да спи с него, сина му, баща му и кучето им, върне се в БГ стане ментор относно връзки и любовни отношения… Майко , майкоооу

  4. Английският й е на ниво ученик в първи клас, изкуственото чупене на стойки, пърхане с очи тип влезе ми нещо в окото и правенето на ни лук яла, ни лук мирисала е смешно. Бързо забрави, че е крадла и долна лъжкиня, та стана и менторка. На базата на какво е ментор? Как да откраднеш нещо и да те хванат ли? На тая няма да й мине номерът, интернет помни какъв отпадък е и колко е долна.

  5. Забравих да добавя: няма значение тази като каква се самоквалифицира. В живота квалификация получаваш като някое учебно заведение, курс или институт те квалифицират. Тази сама само за тъпа патка може да се квалифицира, но и за тогава не се знае дали има нужните умения.

  6. Госпожица Мегз трябва сериозно да се заеме с психическото си здраве,а след това да мисли като каква може да се представя.Само като я слуша човек с изключителното и бързо и фъфлещо говорене,на моменти не разбираемо,му става ясно за какво иде реч.На ред с всичко болезнената и амбициозност,лудите и идеи и селската и хитрост ,и изиграват лоша шега.
    ….. психоаналитик, специалист по взаимоотношенията и ръководител на трансформации.Момиче,слез на земята,смеят ти се и гаргите.Съжалявам родителите ти,дано поне са се опитали да те вразумят,но като гледам няма да успеят никога.Жалка работа.

  7. Хайде менторките да си оправят първо техния живот, а после да ни учат нас.Аман от ментори, коучинги, инфлуенсъри, тиктокъри и прочие….Бяхте смешни, вече сте жалки.

  8. Само да кажем, че в Дубай има куцо и сакато. Това да си в Дубай не е нещо уау. Има доста индийци, които им чистят и оправят и живота в Дубай не е само като по инстаграм. Така че МеГъз не е нужно да си мисли, че защото е там е вече нещо велико. Това, което показва по инстаграм, със сигурност не е реалността и най-вероятно е там за да работи като компаньонка, иначе защо е там?

  9. Тази винаги е била само една мошеничка и такава ще си остане винаги.Останалото е измишльотини за който шаран клъвне.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си