Валя пя пред 10 000 в Бурса

На уроци по турски тръгна Валя специално за последния си грандиозен концерт в квартал „Нилюфер“ на град Бурса. Изпълнителката се довери на своя приятелка, която ѝ преподаде тънкостите на мелодичния език, говорим от 77 млн. души по света.
 
Певицата демонстрира перфектно произношение пред 10-хилядната публика, запявайки известния хит на колегата си от Босфора Emrah – Gutur beni. „Буквално пееха всяка дума с мен, а накрая се струпаха и настана истинска канонада от селфита и прегръдки“, сподели изпълнителката пред Planeta.tv.
 
Звездата селектира сетлист с най-емблематичните евъргрийни в творчеството си. За да уважи местната публика, подготви и специален репертоар на езика на домакините си.
 
„Местната публика показа топлина и уважение. Хората ми дадоха невероятен заряд, а аз им отвърнах с моя темперамент и букет от разнообразна музика“, разказа Валя. Тя останала изключително трогната от публикации в турските медии, където ласкаво я наричат „обичаната изпълнителка от Балканите“.
 
След завръщането си от съседката певицата започна работа по нови авторски песни на фолклорна основа, с които ще зарадва и българските меломани.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си