Богат любовник пребивал чалгаджийката Вая, друг тя хванала в леглото с мъж

Богато гадже тероризирало фолк певицата Вая в продължение на девет месеца.
 
„Първите три месеца всичко беше наред, след което започнаха драмите. Момчето е на 30 години, с възможности, но и с един огромен проблем, който се стовари върху мен – егоистичното му чувство за притежание върху момичето до него като някоя вещ“, разказва историята си пред „България Днес“ Вая.
 
Изблиците на ревност и постоянни скандали започнали да изпълват  всекидневието на двойката. Човекът до фолк певицата, която самоличност  брюнетката запазва в тайна от  съображение за сигурност, парадирал с възможности и започнал да се отнася към Вая като с предмет, който можел да се моделира и да наставлява както му е  угодно.
 
„Стигаше се дори до счупени врати и брави. Насилието до голяма степен беше психическо, то е най-неприятното. Имаше и физическо. Докарах се до там, че да пия лекарства и да съм на успокоителни. Големият проблем при мен беше, че таях всичко себе си и не разказах за проблемите, които останаха заключени в мен“, казва Вая.
 
Драмата с 30-годишния насилник е поредно любовно разочарование за изпълнителката. По-рано тя имала  кратка връзка с красив младеж, когото певицата хванала в изневяра с друг мъж.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си