Златка Райкова кара меден месец в Дубай

Златка Райкова се омъжи преди 2 седмици и сега е на меден месец. Плеймейтката и мъжът ѝ Карен Хачатрян избраха Дубай за почивката си, защото е топла дестинация, а и не е прекалено далече. Блондинката е била там много пъти, но обича да се връща с настоящия си съпруг.
 
Младото семейство е настанено в луксозен 5-звезден хотел, където нощувката е 2000 евро. Тъй като двойката ще остане около седмица, само за настаняването си ще плати около 30 000 лева, изчисляват в светските среди. Предвид скъпотията в емирството, най-вероятно разходите на влюбените ще доближат 50 бона.
Златка и Карен са заедно от година и половина. Тя забременя само два месеца след запознанството им и малко след раздялата с бившия си мъж Благой Георгиев – Джизъса. С него не стигнаха до брак, макар че имат син – 4-годишния Благойчо. В миналото Райкова е била сгодена и за ММА боеца Георги Валентинов, но той също не успя да я отведе до олтара.
Тази година блондинката чукна 38 и явно е решила, че е време да стане сериозна жена и да се омъжи официално. Освен това, настоящият ѝ съпруг идва от заможна фамилия и разполага с финансови средства, макар че не е известно да работи нещо. Говори се, че арменецът досега е разчитал на богатите си родителите да го издържат. Те обаче не харесвали Златка и дори не присъствали на сватбата, така че нищо чудно финансовото кранче на младото семейство скоро да секне.
Плеймейтката неведнъж се е оплаквала, че по време на връзката си с Благо, тя го е издържала. По думите ѝ той бил закъсал сериозно във финансов план и едва ли не просел пари от нея. Откакто прекрати „кариерата” си на еротичен модел, Златка завъртя онлайн магазин за дрехи и печели достатъчно. Джизъса обаче отрича тези нейни твърдения. Той казва, че е много добре финансово и може да се грижи за всичките си деца, които са от 3 различни жени.
След раздялата със Златка бившият футболист се ожени за красивата Полина Спасова, но година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да приключи участието му в „Сървайвър”, за да му съобщи, че иска да се разделят. Благо обаче не страда дълго и се залюби с дъщерята на Ванко 1 – Ивана. Дали тези отношения ще издържат по-дълго, предстои да разберем.
През това време Райкова не си губи времето и забременя от новия си партньор Карен. Втората ѝ бременност стана причина за бързия ѝ годеж с мургавия арменец, който е с десетина година по-млад от нея. Той ѝ предложи брак миналата есен по време на почивка остров Миконос.
Известно е, че Хачатрян е бивш спортист, но сега е с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, но го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи.
Според запознати Карен не таял особено топли чувства към Благо и не пропускал възможност да му се подиграва. Казвал за него, че е лош баща, който не се грижи за детето си. В момента съпругът на Златка живее с малкия Благойчо и го подпомага финансово. Затова и си позволявал да прави подобни коментари.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Златка Райкова кара меден месец в Дубай”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си