Младата дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в Париж

27-годишната дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в модната столица на света – Париж. На фона на Айфеловата кула и Лувъра пловдивчанката позира с няколко сета, които вече са хит сред феновете на добре позната й марка Venetta Fashion House.

Есенната линия буквално пресъздава духа на френската столица, а тоалетите сякаш са специално ушити за разходка в романтичния град. Венета неведнъж е казвала, че Диор е нейното вдъхновение и в новата колекция отново не изневерява на този стил. Класиката в жанра си кореспондира с най-новите модни тенденции в дамската мода, в съчетание с характерната за бранда разчупена изтънченост.

 
 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 
Публикация, споделена от ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? (@venettafashionhouse)

Качеството на платовете и изпълнението отново е водещо в есенните сетове на Шкодрова. Неслучайно дрехите й са сред любимите придобивки на родните звезди. С тях можем да видим редица популярни модели като Дениз Хайрула и Николета Лозанова или певици, сред които Диона, Вая, Малена и др. Елегантните костюми на Venetta Fashion House са предпочитано облекло за водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова.

Младата дизайнерка е помислила и за по-пухкавите дами, като преди няколко месеца представи своята плюс сайз линия. Лице на колекцията е известната есеистка Пам Велидис, която спечели сърцата на зрителите в последния сезон на „Ергенът“. „Безупречното качество и голямата доза въображение в детайла са нещата, които ме накараха да се влюбя в дрехите на Венета“, призна plus size моделът.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Младата дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в Париж”

  1. Момичето за пари на всичко е готово! Да спи с мазни цигани и мазни дебелаци… това е само част от портфолиото и на труженичка и после се прави на дизайнерка

  2. не знаех, че с копиране на класически костюми на Шанел можело да направиш модна марка. смях

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си