Жасмина ориса бебето с тунинговани мадами, които извадиха всичките си прелести

Жасмина Тошкова, нашумяла с участието си в предишните сезони на „Сделка или не”, направи погача на четвъртото си дете Самая. Блондинката отпразнува 40 дни на бебето както повелява българската традиция. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов публикува снимки от празненството в социалните мрежи и показа колко бързо е влязла във форма. Красавицата демонстрира дългите си крака и тунингите си. Орисниците на Самая бяха куп силиконови красавици, които извадиха всичките си прелести на тезгяха, видя „Уикенд”.
 
На тържеството трябва да има единствено жени, за да орисат бебето, а те да носят само сладки неща, за да е сладък животът на майката и бебето. Купонът се е провел в лъскаво столично заведение, става ясно от кадрите. Не са липсвали скъпа украса и куп сладки изкушения, които кльощавите мадами почти не вкусили.
„Бебе държите, а позирате като за „Плейбой”. Някаква несъвместимост има” – коментира възмутена последователка на Жаси.
„На Самая ще й върви на тунинги и силикон. Безумно е да се появиш с минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Как не могат да проумеят гостите на Жасмина, че така се излагат. Тя също е с минижуп, но поне гърдите й не са на показ” – хокат моделката в социалните мрежи.
Бившата асистентка на Румен Луканов има 4 деца – баткото Зеки, сестрите му Ариа и Изабела и най-малкия член на семейството Самая. Всичките отрочета са плод на любовта на блондинката с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене – KFC, „Дъкин Донатс” и голям процент от пицариите „Домино”. Сириецът е милионер и има достатъчно финанси, за да гледа дори още по-голямо семейство, пък и традицията в страната му изисква децата да са поне четири.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Жасмина ориса бебето с тунинговани мадами, които извадиха всичките си прелести”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си