Мария Гроздева проговори! Заедно ли са Мария Бакалова и синът й?

Мария Бакалова и синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева – Валери, не са се разделяли.
В медиите се появиха слухове, че холивудската звезда и мачото от ”Игри на волята” са скъсали. Разлъката им станала преди повече от месец, но двойката пазела тайна, за да не трябва да влиза в обяснителен режим.
Мария и Валери се обичат и наскоро признаха, че мислят за семейство Причината, поради която Мария и Валери се разделили била, че актрисата не се разбирала с майката на изгората си – голямата Мария Гроздева. Двете постоянно били на нож и се налагало Валери да влиза в ролята на арбитър в споровете им.”Няма нищо вярно в това. Аз да не се разбирам с Мария? Пълни глупости! Как си ги измислят тези неща?! Валери и Мария са заедно. Няма проблеми в отношенията им”, довери пред ”България Днес” шампионката Гроздева по повод слухове за раздялата на наследника й със звездата от ”Борат”.Наистина Валери и Бакалова вече не са толкова активни в социалните мрежи и не заливат непрекъснато фейсбук с общи снимки, както правеха в началото. Но за раздяла и дума не може да става. Двамата се обичат повече от всякога. Очаква се дори Бакалова отново да вземе в САЩ изгората си. В момента холивудската звезда е още в България, но след седмици ще стегни куфарите за Холивуд, след като стачките на синдикатите приключиха.
Чаровната блондинка и синът на Мария Гроздева са заедно от началото на годината. За връзката си те разкриха пред света навръх Деня на влюбените – 14 февруари. Запознали се на снимки. Мария била в една от главните роли, а Валери участвал като каскадьор в продукцията.
Малко след разговора ни с майката на Валери – Мария Гроздева, Бакалова и любимият й си пуснаха снимка заедно. Фотосът е от асансьора на апартамента, които двойката обитава.”Новините от деня”, пише Бакалова и слага сърце, а Валери се плези иронично.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Мария Гроздева проговори! Заедно ли са Мария Бакалова и синът й?”

  1. На много хора не им се отразява добре човешкото щастие и любов,така е.Оставете ги на мира,не измисляйте глупости,не говорете непроверени неща.Защо трябва да се стига до там Мария Гроздева да дава обяснения,дали или.Луда работа.

  2. Боже,тези вече се чудят как да се задържат в публичното пространство..Най-добре и двамата да си трият социалните мрежи ,че нито са някакъв пример за подражание,нито пък някой ,освен жълтите медии се вълнува дали са заедно или не…Статистка,изиграла посредствена роля в помия ,в която никой уважаващ себе си актьор не би участвал и гаджето й-син на мама,станал известен с Игри на волята,дори не е и победил там…Ще падна от смях -какви личности се натрапват всячески в публичното ни пространство.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си