Ергенката Габи показа гадже великан

Блондинката Габи, от първия сезон на риалитито, която се бореше за сърцето на Виктор Стоянов, изненадващо се появи с любимия си мъж в публиката на предаването „С Рачков всичко е възможно“. Двойката веднага прикова вниманието към себе си, тъй като мачото е няколко пъти по-голям като телосложение от любимата си мома.
 
„Вие заедно ли сте?“ и „Сега ли се запознахте?“ бяха част от шеговитите въпроси, които Димитър Рачков  изстреля към ергенката. 29-годишната Габриела Петрова буквално се заливаше от смях и сълзи на майтапите на телевизионния водещ. Плач имаше и накрая, но тогава ергенката отрони сълзи заради емоционално изпълнение на фолкпевицата Десислава.
 
Габи и младежът се загаджват, след като блондинката напуска шоуто. Любимият й не е известен като нея, а фенове се питат дали е заможен, защото Габи си призна в предаването, че е меркантилна.
 
По време на първия сезон на „Ергенът“ блондинката беше подложена на лавина от подигравки, тъй като каза, че според нея АЕЦ означава „авио електро централа“. Габриела беше сравнена по визия и с ленивеца Сид от анимацията „Ледена епоха“.
 
„Относно премиерата на предаването „Ергегнът“ бих искала да съобщя на цялата аудитория, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големия брой коментари и снимки на мой гръб ще кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито вие сте съвършени – нито аз“, изригна тогава Габи.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Ергенката Габи показа гадже великан”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си