Мария Бакалова изумена от слуховете: Никога няма да скъсам с Валери!

„Никога няма да скъсам с Валери!” Така реагира родната звезда в Холивуд – Мария Бакалова, на слуховете, че се е разделила с любимия си Валери Григоров, които се чуват в последните дни. Двамата не само че нямат никакво намерение да слагат край на отношенията си, а и връзката им се задълбочава с всеки ден. Заради него актрисата заживя отново в България, вместо в САЩ, както в последните години след пробива си в американското кино. При всяко пътуване зад граница Валери я придружава.
 
Мария Бакалова и Валери Григоров са били изумени от слуховете, че са се разделили, твърдят източници на „Уикенд”. Клюката гласи, че двойката е скъсала преди около месец, а причината за това била, че свекървата – шампионката но стрелба Мария Гроздева, не харесвала снаха си. Тя непрекъснато се заяждала с момичето и подронвала авторитета му пред своя син Валери. Накрая Бакалова не издържала и скъсала с гаджето си, а доказателство за това, според клюкарите, било, че двойката не е публикувала общи снимки в социалните мрежи от края на август.
Веднага след като слуха за раздялата плъзна в публичното пространство, холивудската звезда и нейният любим решиха да го опровергаят чрез средствата, през които той се е породил, а именно – снимка в социалните мрежи. Те публикуваха общ кадър, за който позират прегърнати, а коментарът им към него е „новините от деня”. Очевидно между двамата няма никакви проблеми, а фактът, че скоро не са пускали общи снимки заедно, сам по себе си не означава нищо. Известно е също така, че Мария Гроздева досега не е давала признаци, че не харесва популярната си снаха. Напротив, тя е показвала фотоси от общи излизания с нея, познава се с родителите й и поддържа добри отношения и със снахата, и със сватовете си. Жена от нейната класа едва ли би си позволила открито да напада момичето, в което синът й е влюбен, така че клюката за раздялата дори и без снимката, с която влюбените я опровергават, не звучи достоверно.
Наистина Мария Бакалова често е забелязвана да гледа представления сама или с майка си, но това не означава, че е скъсала с гаджето си. За нея като актриса театърът е не само страст, а и работа, а хората рядко ходят на работа, придружени от половинките си. На премиерата на спектакъла „Хага” в Народния театър преди месец актрисата сподели, че в момента не може да работи заради стачката в Холивуд. Ето защо се е прибрала в България и често е забелязвана в компанията на свои приятели от детството и студентските години. Тя използва случая, че си е тук, за да се среща с тези близки хора, с които няма как да се види в Холивуд.
Преди дни актрисата сподели в социалните мрежи, че е била на театър в Пловдив, където е гледала хитовото представление „Коприна” на режисьора Диана Добрева. Тя изрази възхищение от играта на Маргита Гошева, която тв зрителите гледат е в ролята на Валя от сериала на Нова тв „Алея на славата”. Бакалова и Гошева са се снимали с още една звезда от „Алея на славата”, която играе и в Пловдивския театър – Мария Сотирова (готвачката Калина в сериала). Непознатият младеж, който се вижда зад тях, най-вероятно не е от компанията, а е попаднал случайно край актрисите и е влязъл в кадър. Това личи от надписа на английски, който в превод означава „Разходка на момичета”.
Валери не се вижда на снимката от посещението на Мария в Пловдив, но това не означава, че двамата са скъсали. Това е знак единствено, че актрисата е решила да се види със старите си приятели без своя мъж, в което няма нищо подозрително или неестествено. Бакалова и Валери поне засега нямат никакво намерение да се разделят. Нещо повече – те дори обмислят общи проекти, по които биха могли да работят, твърдят източници на „Уикенд”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Мария Бакалова изумена от слуховете: Никога няма да скъсам с Валери!”

  1. ВЪПРОС КЪМ МАРА ТРЪБАТА

    МАРО ЩО ТОГАЗ ГРОЗДЕВА НЕ ГЕ СЛЕДВА В ИНСТАГРАМ А СЛЕДВА САМО СИНА СИ?-
    ЗАЩОТО МАЙ СИ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО ЗА НЕЯ И ПОРЕДНАТА ЧЕСАЛКА НА КУРА НА СИНА И. НЯМА ДА Я БЪДЕ ВАШАТА ВРЪЗКА ПОМНИ МИ ДУМАТА!

  2. На кой му пука

    Тази прехвалена Бакалова ще спре ли да занимава хората със себе си и любовника си? По-скоро той няма да скъса с нея,че му е касичката и билета за пътувания по света.Видя се,че го привличат красавици като танцьорката от Игри на волята,но танцьорката няма как да го развежда като шугамама.Ай сиктир,после разни лелки тук ще говорят как сме се месили в живота на такива като Мария Бакалова.Те се навират по всякакъв начин в полезрението на хората,сакън да не бъдат забравени.

  3. Мили хорица , що не си гледате животеца и оставете това хубаво и успешно момиче намира 🙂

  4. На тоя курът може да му е малък, ама е вълшебник с език и пръсти. Така ги подлудява, че не знаят на кой свят се намират. Евала.

  5. Ай разкарайте я тая Мара, че ако в жълтата преса не се пише за нея, никой няма да знае коя е!Пис от набедени звезди! Аман!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си