Румен и Теодора от „Игрите” се натресоха да живеят у Оряшкова

Миската Теодора Мудева и младият адаш на президента Румен Радев, които отпаднаха от риалитито на Нова тв „Игри на волята”, се оказаха големи нахалници. Влюбените младежи, които се сгодиха преди около месец, са увиснали на врата на шампионката по джудо и самбо Мария Оряшкова и са се настанили в дома й за неопределено време. Това призна преди дни самата Теодора без каквото и да е притеснение.
 
Каква е причината миската и нейният избраник Румен да окупират апартамента на приятелката си от Игрите Мария Оряшкова? Родените в Сливен риалити звезди искат да живеят в София. Харесали са си жилище, което обаче все още не е готово. Това сподели Теодора в разговор с фенове в социалните мрежи, като не уточни дали се очаква въпросното жилище просто да бъде ремонтирано, или все още е в строеж.
„В момента сме в столицата, като все още чакаме жилището, което сме си харесали, да е готово. Дотогава мислим да нахалстваме при госпожица Оряшкова”, обясни Мудева. Тя не уточни каква е причината с бъдещия й мъж да се настанят при спортистката, вместо да си наемат квартира, както правят всички възпитани хора. Стана ясно обаче, че заради тях 34-годишната собственичка на дома се чувства като на гости или най-малкото – като в зле стопанисван склад. „Превзели сме почти цялото жилищно пространство и сме го напълнили навсякъде с куфари. Дано ни изтърпи Оряшкова, защото сме окупирали целия ѝ апартамент”, откровеничи Теодора.
Румен пък наскоро разкри, че с Оряшкова не са се видели за първи път в Игрите, а са се познавали повече от 10 години, когато са влезли в риалитито. Това е логично, тъй като, преди да получи контузия и да му се наложи да стане манекен и учител по физическо, Радев е бил състезател по джудо – един от спортовете, в които Мария печели медали. „С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше”, разказа Румен преди дни. За него, годеницата му и шампионката било много важно да участват заедно в екстремното риалити на Нова тв. Това обаче можело да стане единствено ако не афишират близките си отношения. „Аз с Оряшкова се разбирам само с поглед. Между брат си и Оряшкова не правя разлика”, твърди Румен.
Шампионката беше сред гостите на годежа на бъдещото семейство Радеви. Те са я поканили и за кума на предстоящата си сватба. Дано по време на безсрочното си съжителство не се изпокарат, за да не се наложи да търсят нова кума за специалното събитие.  
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Румен и Теодора от „Игрите” се натресоха да живеят у Оряшкова”

  1. Неприятниците МуНдеви използваха Оряшкова в Игрите като трамплин,защо в живота да е по-различно.Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. Поредните бесмислени столичани в повече.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си