Елена от „Ергенът” се готви за сватба

Елена Сергова, която миналата година се размина на косъм от първото място в „Ергенът”, предусеща звън на сватбени камбани, но не с пианиста Евгени Генчев, за чието сърце се бореше в риалитито на Би Ти Ви. Тя е заживяла с човек, който на външен вид няма нищо общо с къдрокосия музикант. Затова пък бил добър танцьор и разбирал от отглеждане на стайни растения.
 
За новата си връзка след финала на „Ергенът” Елена разкри в края на август. Тя показа снимка с човека до себе си край морето. Тогава много нейни фенове се пошегуваха, че мъжът й не е с къдрава коса, визирайки разликата с пианиста Евгени Генчев, който в последния епизод на риалитито предпочете манекенката Валерия пред интелектуалката Елена. Оттогава досега класиралата се на второ място мома не беше съобщавала нищо за мъжа от снимката. Миналия вторник обаче тя намекна, че двамата вече живеят заедно. Това става ясно от неин коментар към снимки, които е публикувала в социалните мрежи. Фотосите са от чужда сватба, но в текста се говори за авокадо, което расте в спалнята на интелектуалката, но се отглежда от нейния мъж. Това е очевиден намек, че спалнята е обща. Ето какво пише Елена: „От няколко дни се усмихвам широко всеки път, щом мина покрай авокадо растението в спалнята. Ще ви кажа защо. Открих мъж, който след едно приключенско лято и невъзможност да се погрижи за растенията в дома си, трябваше да ги спасява наесен. И аз, и сестра му вдигахме подозрително вежди от вида на съсухреното авокадо с абсолютно покафевели листа. Приличаше на нещо, което може би ще стане за компост. Според нас нямаше да го бъде. Но той просто знаеше, че от там ще излезе живот. Месец по-късно от върха не стеблото вече се промъкват нови листенца.”
Целта на този разказ едва ли е свързана с възторга на момата от новите листа на въпросното авокадо. Който чете между редовете, веднага разбира, че Елена всъщност иска да се похвали с колко упорит и грижовен мъж се е събрала. Освен това явно държи всички да знаят, че двамата делят обща спалня и то не от време на време, а за постоянно. Следователно живеят под един покрив. „За мен такива случки обясняват много, но ще добавя само, че е страхотен танцьор, и единственото, за което съжалявам, е, че роклята ми беше твърде дълга на сватбата от тези кадри и не можех да потъна напълно в танца. Поливайте си възхитата с малките детайли, те ще ни държат на повърхността”, пише още Елена.
Личи, че тя вече предусеща следващата стъпка от отношенията си въпросния мъж, за когото все още не разкрива никакви допълнителни подробности. Тази следваща стъпка е предложение за брак. Елена не изглежда като човек, който държи на подписа, но напоследък сватбите станаха модерни сред родните популярни личности. Тя най-вероятно ще е доволна да натрие носа на съперницата си в „Ергенът” – Валерия, като сложи брачна халка преди нея. Известно е, че манекенката все още не е заживяла с Евгени. Двамата твърдят, че поддържат връзка от разстояние, но много хора смятат, че тази връзка не е реална и че официалната раздяла на двойката е единствено въпрос на време.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си