Сантра е кръстница на едно от децата на Мария Илиева

Мария Илиева ми е изключително близка, аз съм кръстница на едно от децата й.
Тя има невероятни човешки качества, така че няма нищо чудно в това, че се превърна във водеща личност на „Гласът на България“, разкри певицата Сантра, която тези дни чукна 40. В момента изпълнителката е изцяло отдадена на дъщеря си, която е на 1 година и 7 месеца и обзема цялото й внимание, пише България Днес.
„На нея не й е много приятно да говоря по телефона. Кара тротинетки и не мога да се съсредоточа, когато сме заедно на площадката“, призна пред „България Днес“ певицата. По неписаното вярване, че 40-и рожден ден не се празнува. Сантра е отбелязала празника си с вечеря със семейството, духане на свещи и обичайните неща. Животът й с хлапето в момента е доста по-различен, отколкото преди.
„Сега основно гледам детето си и съм оставила всякакви други ангажименти настрана“, казва изпълнителката и добавя: „За мен е важно в тези първи години тя да е с майка си и да има пълноценно време с мен“.
Иначе Сантра планира скоро да й се случи и музика, работи и покрай бранда си за козметика. „Козметиката е морално наследство за мен, защото пра-прадядо ми преди повече от 100 години е имал фабрики за козметики. Построил е първото училище в Разлог и го е подарил на държавата. Имам много красиво морално наследство от него, което ми беше мотивацията да се занимавам с това.“
Сантра намерила и един дневник на прадядо си, в който той е писал за ценните неща в живота.
„Основното, което дядо ми беше написал в дневника си, е да си честен, последователен и трудолюбив. Това е мотото, което и аз спазвам през целия си живот.“
Музиката в момента е в застой за певицата, защото е в майчинство. Тя иска осъзнато и пълноценно да си гледа детето, вместо да ходи по участия.
„Има хора, които го правят“, казва тя. „Но това винаги е за сметка на детето. За всеки човек има едно детство и това за мен е по-важно.“
Сантра няма много време да следи музикални формати като „Гласът на България“, но смята, че, за съжаление, във времето не се наложиха много изпълнители от тези формати. Въпреки че Дара е едно изключение, добавя тя. За Сантра „Гласът на България” е предаване, което показва, че талантът, харизмата и упоритият труд са важни фактори за един артист.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си