Гаджосаха бившата на Благо Джизъса с братовчед ѝ

Полина Спасова продължава да крие приятеля си, с когото се хвана след Благо
Бившата на Благой Георгиев – Полина, продължава да крие кой е мъжът до нея. Наскоро се появиха твърдения, че експоловинката на Джизъса най-сетне е показала с кого е сменила в леглото си бившия футболист. Прякорът на мачото бил Симеон Белята.
Оказа се обаче, че писанията са… неверни.
”Този, за когото пишете, че ми е гадже, всъщност е мой братовчед. Тъпотия след тъпотия”, отговори на слуховете из медиите Поли, но без да дава повече подробности.
 
Тунингованата брюнетка не иска да разкрива самоличността на гаджето си. Знае се, че е по-възрастен от нея, но разликата им е не е толкова сериозна, колкото бе с Джизъса. За разлика от Благой, Полина изкача няколко месеца след раздялата и тогава се впуска в новата авантюра. Връзката й с новия е от няколко месеца и с всеки изминал ден се задълбочавала.
Полина е топпарче и гаджето й е късметлияПоли е категорична, че никога не би опитала връзка с доста по-зрял от нея партньор. Бившата на Благо разкривала пред приятелки, че новото й гадже е супер мил, грижовен и нямал нищо общо с първия й законен съпруг – Джизъса. Бил от добро семейство, вадел си прехраната с много труд и пот. Родителите на Полина, които са бизнесмени от Велинград, също много харесвали избраника на щерка си.
Бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във вечна вярност на 25 юни 2022 г. Точно 1 ден преди да отпразнуват първата си годишнина, бившият футболист и победител от ”Сървайвър” подписа развода с милионерската наследница от Велинград.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Гаджосаха бившата на Благо Джизъса с братовчед ѝ”

  1. Браво на Джизъса, тая е пълна венерически болести там по Велинград се въдят ????????????не става за е…. И е тъпа на копеле

  2. Защо я правите известна тази, известна само на семейството и приятелите си особа?! Ако не беше Джизъса кой точно щеше да ззнае за ПолАЙна ?!

  3. вие тъпите

    пуснахте първи че е гадже с братовчед си и от коментара ми се усетихте! От коментарите ми вече 4 статии написахте. Чакам си хонорара

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си