Секс Бомбата Тоби готова за Мис мокра фланелка

Готова за титлата Мис Мокра фланелка е изкусителната Тоби от „Мастър-шеф“
Красавицата отпадна от кулинарното риалити със сълзи на очи. 28-годишната фризьорка от Бургас влезе във формата с желанието да покаже на дъщеря си, че човек трябва да гони щастието си независимо от трудностите по пътя.
Шеф Илиан Кустев я изпрати с думите: Доби, ти дойде в “Мастършеф“ със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня ти наистина преоткри себе си. Едва ли има тук друг участник, на когото да съм се карал повече, и това е, защото те харесвам. Беше първата, която влезе в Топ 10 и съвсем малко не ти стигна, за да се докоснеш до голямата награда.“
Тоби се определя като много емоционален човек, който не се оправя в живота толкова добре, колкото в кухнята. Затова смяташе, ако спечели, да отиде да учи в кулинарна академия. Но не успя. „Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. Животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете. И най-вече животът е едно предизвикателство, което трябва да изживеете“, сподели на изпроводяк чаровната брюнетка. Съдейки по горещите снимки на Тоби, не би трябвало въпросът с оправянето в живота да виси с толкова страшна сила пред нея. От горещите морски фотоси се вижда, че фризьорката притежава изваяно тяло с умопомрачителен бюст, за който мечтаят много мъже. Някои от кадрите са доста дръзки и оставят малко на въображението. На тях чернокосата фурия е с мокър прилепнал потник в джакузито, позирайки в секси поза. Мацката не се свени да демонстрира огромните си гърди и секси извивки по бански, пише България Днес.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Секс Бомбата Тоби готова за Мис мокра фланелка”

  1. Кое по точно показва на дъщеря си…че за да си успешна ,трябва да си ….ли?
    Тц тц тц Тъкмо ми стана симпатична и веднага дъното удари като всички !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си