Кобилкина: Може някога с Такис да се съберем отново, но сега ми е добре с младото гадже

„Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва в момента, не желая сватба и битовизми.  19 години живях в брак с първия и втория си съпруг и вече не искам да се омъжвам“, категорична е Наталия. Тя е в страхотни отношения и с двамата си бивши, те никога не я забравят на рождените й дни. С втория съпруг Такис Дреттакис дори излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си, писа ”Галерия”.Споделяя, че и с двамата си бивши е в прекрасни отношения, но за да го постигнат „беше огромна работа и от двете страни“.„Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че  сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам – психологията. Много се обичахме, но химията изчезна. И след като изчистихме „боклуците“ от живота си, той тръгна в посока „здравословно хранене“, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо“, разказва Наталия за живота си с първия й съпруг, с когото била в брак цели 11 години.
Тя изненада мнозина с раздялата си и с втория си съпруг Такис. Те така и не обявиха причината, но Кобилкина категорично отрича, че е намесен трети човек. С него сексоложката живя 9 години.
”Трябват, да загърбиш егото си и да изпитваш безусловна любов към другия. Не изключвам дори някога пак да се съберем, ако направим трансформацията, но засега ни е добре поотделно“, казва Наталия.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си