Мария Бакалова се омъжва за Доналд Тръмп

Мария Бакалова ще изиграе ролята на Ивана Тръмп!
Българската звезда в Холивуд ще се превъплъти в образа на бившата жена на Доналд Тръмп в биографичен филм за бившия американски президент, съобщи списание ”Variety”.
Бургазлийката, която проби в световното кино с ролята си в ”Борат 2” и получи номинация за ”Оскар”, ще си партнира с актьора Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на Тръмп.
Сюжетът на лентата се развива през 70-те и 80-те години на миналия век и проследява пътя на бившия държавен глава на САЩ до превръщането му в нюйоркски имотен магнат, заедно с връзката му с Рой Кон – адвокат, който става ментор на Тръмп и по-късно е отстранен за неетично поведение.
Според замисъла на филма, ”Стажантът” е изследване на властта и амбицията в свят на корупция и измама. Това е история за ментор-протеже, която описва произхода на американска династия. Изпълнен с по-големи от живота герои, той разкрива моралната и човешка цена на една култура, дефинирана от победители и губещи.
Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името ”Стажантът” в чест на риалити предаването, в което Тръмп участваше преди години.
Тръмп е изправен пред 91 обвинения в престъпления в четири отделни наказателни дела, както и широко разгласено дело за измама.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Мария Бакалова се омъжва за Доналд Тръмп”

  1. Като знаем какво е отношението на Hollyweird към Тръмп,не се учудвам,че са наели тази невзрачна жена да играе бившата му жена.Марчето не притежава и 1/10 от чара на Ивана Тръмп.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си