Екранната Милкана: Избрах НАТФИЗ пред МВР, сега съм в затвора!

За малко се разминава да отиде в МВР школата в Симеоново актрисата Ваня Шекерова, чийто баща се оказва свързан с полицията.

 

Вместо при ченгетата младата актриса предпочита НАТФИЗ и не съжалява и за миг за избора си. Новата й професия в крайна сметка я закарва при това, от което се е отказала. Шекерова е сред полицаи и престъпници в новия сериал „Клетката“. В него актрисата играе тарторката на затворничките Милкана. И има свои собствени истории, които да я подготвят за ролята.

 

„Преживяла съм насилие. Затова мога да разбера моята героиня в „Клетката – казва за „България Днес“ Шекерева. – Основно за ролята ми помогна интуицията, защото няма как да притежавам такъв житейски опит, който да ми помогне да вляза в ролята на престъпник. Но има една много интересна случка от детските ми години. По това време баща ми работеше в Шесто РПУ на МВР в Пловдив. По някаква причина бяхме отишли с майка ми до неговата работа и той ми каза: „Искаш ли да видиш истински затворник, по-скоро престъпник?“. Аз бях на 6 години, едно бойно дете, такава една малка бабанка. И казвам: „Да!“. Явно бяха в зала за разпити. Аз отивам, баща ми ми посочва човека, който седеше на един стол. Аз се приближавам до него, хващам го за ревера, дърпам го и му казвам: „Ти що крадеш, бе!“, със слабичкия си детски глас. Не помня неговата реакция, но моят баща се разсмя, каза : „Хайде, хайде“, и ме поведе да излизаме“, разказа Шекерова. Още оттогава тя започва да се замисля за начините да се търси справедливост и това я отвежда до нейната героиня от сериала на Нова телевизия.

 

„Истината е, че изключително много харесах Милкана. Защото тя е едно момиче, претърпяло ужасни неща в живота си. Още на ранна детска възраст остава сама, родителите й заминават на гурбет в чужбина, отглеждат  я роднини и започва да влиза в лоши компании. В един момент я изнасилват и явно тогава тя си казва, че не иска да бъде жертва и отива на другата страна – става насилник. Давам си сметка, че един човек, който постъпва така, явно е воден от страха си да не попадне отново в тази среда, да не претърпи същото насилие. Аз съм адвокат на моята героиня. При всички положения оправдавам нейното поведение. Давам си сметка, че в затвореното пространство, в което се намира Милкана, действат законите на джунглата и ако не си силен, ако не си твърд характер, ако не тропнеш на масата, много бързо могат да те изядат чакалите“, смята младата актриса.

 

Без да навлиза в подробности, тарторката на затворничките в „Клетката“ доверява, че самата тя е преживяла насилие в реалността.

 

„Когато си силен характер, а аз се смятам за такъв, много често комплексираш. И това комплексиране води до насилие. Има една приказка, която моята баба повтаряше: „И най-слабият мъж е по-силен от най-силната жена“. Но когато имаш силен човек насреща, комплексираният човек иска да те сломи вербално или физически. Но нека спрем дотук“, каза Ваня Шекерова.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си