МЕГЗ ги разби в „Черешката на тортата“! Как се чупят щраусови яйца с бормашина и флекс? Такова шоу не е имало в предаването

Такова шоу досега в „Черешката на тортата“ не е имало“, заключи шеф Манчев, след като видя по какъв начин дизайнерката Миглена Каканашева приготви вечеря за своите гости, узна HotArena.

 

Пищно меню бе планирала да направи Меги, но в крайна сметка не прецени времето си и се наложи да готви, докато другите стоят на празна маса. Миглена проби щраусови яйца с бормашина и флекс, за да използва вътрешността им за десерт, а черупките – за чинии, в които да сервира основното си ястие – еленско месо с пюре от целина и карамелизирани бейби морковчета (в крайна сметка се получи сварени моркови с настъргана целина и захар, но пък се оказа вкусно).

 

И въпреки че всичко тръгна на криво, още от самото пазаруване, дизайнерката все пак се справи. В хипермаркета призна, че не ходи в хранителни магазини, нито пък готви. Обича да поръчва готова храна по интернет или от ресторанти.

 

После спретна истински хаос в кухнята си и от рязането на черупките на щраусовите яйца всичко наоколо стана в прах, жълтъци и белтъци. Гостите я чакаха 1 час навън и когато търпението им секна, решиха да се качат, а Каканашева дори не бе готова със салатата.

 

Те й помогнаха да разчисти масата, подредиха посудата и чинно я изчакаха да сервира. В последствие Мегз приготви и останалите неща, които поради обстоятелствата бяха импровизирани и разминаващи се от основната й идея. В крайна сметка получените ястия се харесаха като вкус на гостите, и единственото, което й смъкна крайните оценки, бе това, че ги е накарала да чакат навън.

 

Мисля, че на Мегз кухнята й е последният проблем и не трябва да се притеснява. Една жена трябва да бъде красива, умна и интелигентна. Да обича мъжа си, а кухнята ще се намери кой да я оправи”, каза като подкрепа за Мегз Мариана Попова.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си