Анастасия събира погледи на седмицата на модата в Берлин

Фолк певицата Анастасия събра погледите на седмицата на модата в Берлин с манекенски размери и секси визия. Нестандартният цвят червило, с който певицата се показала предизвикал куп коментари, тъй като германките не са свикнали да бъдат толкова дръзки в решенията си. Като гост на едно от ревютата Анастасия не пропусна да демонстрира стройната си визия. Само преди седмица пък тя се похвали, че лично фризьорът на Анджелина Джоли за фестивала Берлинаре преди няколко години й направил прическа за 400 евро.  Очевидно нашенката обича да е център на вниманието и неслучайно България вече й е тясна, търсейки нови хоризонти за развитие. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Анастасия събира погледи на седмицата на модата в Берлин”

  1. абе, хора, коя е тази? все има по нещо за нейното битие. дайте биография, инфо затози-онзи…нещо по-ясно защо все и тя присъства в при вас…..

  2. ОМГ, тая циганка Нуртен ли , каква беше (никаква Анастасия не е) знае ли на кой свят се намира? То бива бива платени публикации, ама тука се изложихте тоталноооо! Точно в Берлин не били свикнали на дръзки модни решения, вие стъпвали ли сте там въобще, ОМГ, хахаххаха. А като гледам се е снимала в най-обикновен магазин от типа на Н§М, да се беше показала от ревюта или при фризьора? Уж много обичат да заливат мрежата със селфита, но когато е по някакъв невероятен случай като Седмица на Модата или прическа за 400 Евро, изведнъж никакви ги няма, само си пускат слухове… Гладна кокошка – просо сънува!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си