Азис призна: Страдах, че съм циганин!

Кралят на поп фолка Азис неведнъж е споделял, че не е имал особено щастливо детство. Но при все това, изпълнителят за първи път споделя, че понякога се е срамувал от произхода си, научи HotArena.Още като ученик, той често е бил малтретиран от връстниците си в училище. А причината бил ромският му произход.„Малтретирали са ме в училище, защото бях от друга раса. Когато се хранехме, някои деца не сядаха на моята маса, защото съм циганин”, признава в свое интервю изпълнителят.Въпреки трудните години, той успява да се превърне в знаменитост. А в последните години коренно промени и имиджа си, пише „България днес“.„Остарях и високите обувки вече не сами удобни. Раздадох ги.Майка ми бе против онзи мой образ, но с времето имаше много скъпи неща, които тя износи”, споделя още певецът.Днес той предпочита да залага на съвсем различна визия. И печели доста фенове особено в страните от Близкия изток, където вече е знаменитост.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Азис призна: Страдах, че съм циганин!”

  1. А казват че бъргаринът не е бил расист и че по времето на комунизма каго циганите работили никой не ги гонел. дрън-дрън. Аз имам личен пример как съучениците ми топмозеха едно момиче, как й нахлупваха кошчето за боклук на главата и как когато някой черпеше с бонбони за ЧРД подминаваше цигането. ….пак си помислете колко сме добри, българи

  2. Всичко се връща на този свят! Българинът си е заслужил мизерията! Жалко за момичето. А на Азис му се възхищавам. Успя да докосне и българи и цигани!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си