Иво Аръков търси гадже на МЕГЗ

Откакто е необвързана Мегз е решила тотално да промени визията си, видя HotArena. Дизайнерката иска да си намери ново гадже и взриви социалните мрежи с изкусителни снимки и нова прическа. Тя вече е в отбора на блондинките. Повечето ѝ последователи я отрупаха с комплименти за новата ѝ секси визия . А тя безспорно постави повечето плеймейтки в малкия си джоб. 
Каканашева беше гост и в предаването Мармалад, където също решиха да ѝ търсят гадже. Екипът на предаването беше подготвил две купчини със снимки, а Мегз трябваше да избира докато не остане един претендент. Сред кандидатите бяха някои от най-желаните ергени в страната ни като Папи Ханс, Николаос Цитадирис, Кубрат Пулев, Кирил Деспотов, Галин, Бойко Кръстанов, Ники Илиев и много други. Огромното самочувствие на Каканашева си пролича моментално. Тя с лекота намираше кусур във всеки кандидат и го отхвърляше без грам колебание. Калин Врачански бил женкар, Папи Ханс винаги щял да обича Дара, Кубрат Пулев бил твърде груб, Кирил Деспотов бил твърде млад, Григор Димитров работел твърде много и гонел кариера в чужбина. Мегз искрено не трепваше и не се впечатляваше от никого. Причината може би е, че финансовите критериите на риалити звездата са твърде високи заради предишните ѝ гаджета и защото тя самата е добре обезпечена финансово, благодарение на модния си бизнес и риалитито си с Нова телевизия. 
Все пак Каканашева похвали Николаос Цитадирис и Радо Янков. Като за втория каза, че е искрено впечатлена от силната му социална отговорност. Но също така бързо го отхвърли, защото бил сериозно обвързан. “ Аааа не искам пак да ги развеждам.” – пошегува се амбициозното миньонче, което разведе транспортния бос Румен Рончев след 18 години брак. В крайна сметка Мегз избра от куртоазия Иво Аръков, с когото отдавна имат закачка. Актьорът, който никога не е скривал симпатиите си към Мегз и винаги флуртува с нея по светски събития и когато му е на гости, се развълнува и изчерви до ушите. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

31 thoughts on “Иво Аръков търси гадже на МЕГЗ”

  1. Тая пак си пише коментари

    ….в нейна полза ама няма как да минат щото хората отдавна я разбраха че е манго измамница

  2. хахах представяш ли си след Брендо или Демир и Рончев да се хване с Галин хахахахах ще го пита ще ми прехвърлиш ли половината от Алфа мюзик 51%

  3. Мисли си, че като пише коментари от името на мъже и хората няма да се досетят че е тя…..
    Много тъпо и грозно цигане!!!!

  4. Със песента Циганче
    Много е проста тая и сега чоплят семки със фенове и пишат коментари колко готино е фъфлещото мангалче

  5. То пък нали Иво Аръков си е намерил гадже,та тръгна и други да урежда.А това Мармалад е предаване от простаци за простаци…Игноритам такива.

  6. Като под всяка статия за тази хубостница положителните коментари се пишат от самата прелест. Спри се, моме! Няма кой да те хареса и да повярва на писаното от теб!

  7. Циганчето да почерпи на село

    А не да харчи пари за реклама. Няма смисъл….По-добре да почерпи съселяните си и да им духне безплатно

  8. Айде бобъра с психичните отклонения пак си плати за реклама, че от няколко месеца не е правила театър да привлича внимание и покрай карантината ще вземем да я забравим!!! Комплексирана селска шивачка с претенции за моден дизайнер!!! Върви се скрии на село и не се показвай повече!!! И вземи и гей-импресариото със себе си!!!

  9. Тая обра само Оскари

    Сериозно отношение има към нея 🙂 🙂 🙂
    На нейно място бих се скрил на село и ще отворя сергия за зарзават. Представете си това жУвотно със синя престилка и кални гумени ботуши и да фъфли, че има промоция на корнишони…Красота

  10. Хотарена ме кефи

    Държи съответният материал на висока позиция, дори и когато обекта е оплют и в конкретният случай изцяло заслужено. Браво! Това е медия!

  11. Най-яката водеща новина

    Циганката гащи няма, баджанак, баджанак!
    Много се смея как и се вее скъсаното знаме и още по-смешно е, че не може да проумее да помоли да свалят това писание… Ама тя може и да не умее да чете и пише. Все пак е от етноса…

  12. Видяхме я какъв вкус за мъже има – плешиви и застаряващи чичаци. Важното е кинти да има.. Винаги съм се чудила с какъв акъл ще си лягаш до такъв , видимо непривлекателен мъж, че и ще правите разни неща.
    Добре, че се видя малко в пари, за да оправи кривата захапка и да налее силикон, че какво селянче беше преди това..

  13. pffff aman ot samozvani daskali

    shlyokavisa ili ne, razbra za kakvo ide rech, nali? A takiva kato teb- da hodiat v BAN ili da stavat online uchiteli po gramatika i pisane!

  14. Иво Аръков търси гадже на МЕГЗ-ZA DA MOJE DA EBE KARAKOV

    Иво Аръков търси гадже на МЕГЗ

    -ZA DA MOJE DA EBE KARAKOV
    HA HA HA SMESHEN PEDERAST!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си