Деян Веселинов стяга сватба с колежка (Имал ли е връзка с Мира Иванова?)

Водещият на „Събуди се“ Деян Веселинов съвсем скоро ще стане женен мъж, узна HotArena.Чаровното лице на сутрешния блок на Нова през уикенда от година дели един покрив с репортерката на „На кафе“ Рени Чавдарова. Двамата дори се появиха наскоро заедно на екран, за да затвърдят връзката си и да се изфукат с годежа от края на август.Сега пред двойката седи друга задача – сватбата. Деян не само е паднал на колене пред своята любима, но и е направил първата крачка във връзката им, която минава през различни комични обрати.

„Нещата между нас се случват все едно цял живот сме били заедно. И до днес не сме се скарали нито веднъж“, отбелязва Веселинов. Балансът в отношенията им се дължал на това, че се допълвали идеално – тя бил по – спокойна и меланхолична, докато той – експанзивен. И така, година след първата среща, Веселинов я сюрпризира с годежен пръстен и красиви думи на морския бряг. Водещият е категоричен, че за времето, в кеото са заедно, се е убедил, че именно Рени е неговия човек. А напролет ще стане и негова законна съпруга.
Това решение на влюбените да се обвържат до живот изненадало мнозина от близките им. Преди да се загаджи с репортерката на Гала, на Деян му се носеше слава на голям плейбой, а в черното му тефтерче се мъдри и името на красивата синоптичка Натали Трифонова. По време на дългата им връзка, на водещия и през ум не му е минавало да се жени, което е била и една от причините за раздялата, пише „Уикенд“.
Името на Веселинов се свързваше и с това на доста по-възрастната от него екранна партньорка Мира Иванова. Дори се заговори, че я го е вкарала по втория начин в „Събуди се“. Деян обаче е категоричен, че с Мира имат само колегиални отношения и нищо повече.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си