Рени с шокиращо признание: Бях омагьосана през 2012-а

Фолк дивата Рени направи шокиращо разкритие пред вип съквартирантите, като сподели, че през 2012 направо е била омагьосана от мъжа си и не може да си обясни как се е предоверила да замине с майка си и децата си за Израел, вярвайки му, че и той ще дойде да живее при тях. Той обаче четири години така и не се преместил при семейството си.“Опитвам да бъда едновременно и майка, и баща. Стремя се да компенсирам липсата му, да не допускам да има тъга в очите им – нима това не е тежка задача? Колкото до моето емоционално състояние – преживях проваления си брак и сега съм напълно отдадена на музикалната си кариера, която, благодаря на Бог, отново тръгна възходящо.“, споделя Рени в ексклузивно интервю за „Шоу“.Близки до певицата разкриват, че откакто е влязла в Къщата, към агентите й са заваляли покани за участия в заведения из цяла България и след излизането от формата я очаква много работа.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Рени с шокиращо признание: Бях омагьосана през 2012-а”

  1. Много куха лейка с огромно самочувствие на истинска красавица!Само маниерничи,попива косата си и се прави на жертва!За семейният и живот,само тя си знае какво се е случило,та е разрушен!Не харесвам тази жена и не съм на ясно какво търси във Вип Брадър,какъв ВИП е тя,както почти всички мними випове там……ахахаааа!!!

  2. ма тази в къщата ли е

    безлична карта, ако не я видим случайно някъде да се почесва, няма да се разбере, че участва..

  3. Ренета друга

    Рени не показа лошо поведение пее добре това нейно изказване е грешка но къде сгреши в отношенията с хората в къщата

  4. Кой та омагьоса,бе проститутко шиптърска..забрай по кафаните в Швейцария какво беше,а…много бързо забрай как драпаше за клипчета и спонсори…бездарна простакеса..

  5. Рени е добра певица, но греши по отношение на мъжете. Трябва и улегнал мъж , а не младо момче с баща философ. Младите мъже са добри любовници, но не и добри бащи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си