Азис пак се взе за голяма звезда, грозно захапа своя фенка (Снимки)

Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената имала неблагоразумието да поиска от своя кумир поздрав по повод рождения ден на мъжа си.

Ценичка

Изпълнителят на „Сен Тропе“ и още куп хитове избухна в мрежата срещу всички онези простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговия ранг би могла да прави лични поздрави в интернет. До това се стигна, след като негова последователка му изпратила лично съобщение с молбата да запише видеопоздрав за нейния съпруг, който в същия ден имал рожден ден.

„Кажи ми ценичката, благодаря предварително“, завършва обръщението тя. Втрещен от поредната подобна молба, изпълнителят реши да даде гласност на ситуацията, за да стане ясно на всички, че той не е готов на подобни обръщения в мрежата дори и за пари. „Ценичката, мила моя, е да спрете да се унижавате и правите на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и как ви хрумна подобно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, за да се направите на много вървежни пред хора, които не съм и едва ли някога ще видя на живо?“, попита Василка.

 

Тъп

Обясни още, че например много харесва Мадона, но никога не се е сетил да й поиска да му изпее в клип Like a virgin и да му го изпрати. „Ми кат съм тъп, за малко да остана без поздрав.

Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще трябва да го направя“, обясни се още той. Последователи на Азис обаче му припомниха в коментари, че много световни звезди правят подобни добронамерени поздрави. „22-кратният победител от турнири от Големия шлем Новак Джокович преди време записа такова обръщение към баба Веска по молба на нейната внучка Боряна, но той не е чак такава звезда“, написа потребител в мрежата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Азис пак се взе за голяма звезда, грозно захапа своя фенка (Снимки)”

  1. Циганина не се е самозабравил………..самозабравиха се тези които го направиха това което той е в момента…….
    Салфеткохвърлячите го направиха арогантен и сега разбира се им сере в устата ……ноооо…вече е късно ….банковата му сметка е достатъчно яка за да си позволява такива коментари
    Има вода има шарани…така че …..

  2. Имал деца? И как от двама черни циганина излиза бяло дете с руса коса и сини очи? От донор и след това той е припознал детето.

  3. СУПЕР ГНУСЕН, МНОГО НАДУТ, МИСЛИ СЕ ЗА УИТНИ ХЮСТЪН!?? НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ И ПРЕВЪЗНАСЯТ ТОЛКОВА МНОГО???? НАИСТИНА НЕ МОГА. ВЪВ ПОП ФОЛКА ИМА ПОНЕ 10 МОМЧЕТА КОИТО ИМАТ СХОДЕН НА НЕГОВИЯ ГЛАС. НИЩО ЧУДНО НЯМА, НИЩО УНИКАЛНО И КРАСИВО. ПИСКЛИВ ГЛАСЕЦ КОЙТО МОЖЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО МААНЕТА ДА ПЕЕ. 2 ГОДИНИ ГО КАНИХА ВЪВ ДИСКОТЕКАТА КЪДЕТО РАБОТЯ ИСКАШЕ ХОНОРАР КОЛКОТО НА НИКОС ВЕРТИС. НАКРАЯ СЕ СЪГЛАСИ И ДОЙДЕ ЗА 40 МИНУТИ А НА ХОРАТА ИМ ПОИСКАХА 30 ЛЕВА ВХОД, ЗА КАКВО????? ПУСНА СИ ПЛЕЙБЕКА Щ, ЗАВЪРТЯХА МУ 6 ПЕСНИ СЛОЖИ СИ МИКРОФОНА ВЪВ ГЪЗА И ЗАПОЧНА ДА МЯТА ГЮБЕЦИ. НИТО ОРКЕСТЪР ИМАСЪС СЕБЕ СИ, НИТО БАЛЕТ, НИТО ПЕЕ НА ЖИВО ЗА ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ГОЛЯМА ЗВЕЗДА. ГНУСАР ЧЕРЕН МАЗЕН НЕВЪЗПИТАН ГНЯССССС

  4. Нищо подобно. Циганката Галя забременяла от бакшиш, който й бил шута. Така Василка осиновила детето . Това не е тайна.

  5. Казано е-Не е луд който яде баницата,а този който му я дава.Като има луди да го канят по участия ще яде баницата.Та така.Никога не ми е харесвал като глас а като визия и песни нито преди,нито сега.Прехвалена работа,политкпректна-нищо друго.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си