Тоца се похвали с колекция от палаво бельо (Снимки)

Мис България Антония Петрова вече има цяла колекция от секси бельо. За част от придобивката тя намекна скоро, когато се изръси няколко бона за пролетно-летните модели на Виктория Сикрет. При последното си пътуване в САЩ не пропусна да обиколи бутиците на елитната марка за бельо и да се сдобие с най-новото от нея. Съвсем естествено решение, предвид факта, че от месец Антония е в обятията на нов любовник. Пред приятелки тя споделила, че Николай нямал нищо против огромните харчове за бельо, защото после заедно се радвали на палавите покупки, пише ”Галерия”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Тоца се похвали с колекция от палаво бельо (Снимки)”

  1. Да си наредиш СУТИЕНИТЕ на разхвърляното легло и да пляснеш две хартиени торбички за разкош… каква изисканост, какъв стил, каква класа… Умопомрачително.

  2. Колко трагикомично се получава, когато една ощетена от природата жена /абе, направо да си го кажем – грозновата и нефотогенична/ се пръкне с претенции за изключителност и нагла простотия.

  3. Не, че нещо, но и аз ги имам тези сутиени на VS. Деа пъти в годината има разпродажба и можеш да си ги купиш по -15 бройката.
    А, тази ми прилича на вулгарна и проста, като актриса от филм за възрастни.

  4. сега очакваме следващата снимка да бъде на гащите и /естествено, от Виктория Сикрет/, аранжирани на камари небрежно по някое хотелско легло. По възможност – непрани. Да е още по-интересно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си