Николета взима най-високия възможен хонорар от Брадъра – 250 бона! Иван и Андрей я глобяват „само“ с 20 000 лева! (Подробности)

Николета Лозанова е поредната звезда, която влиза в реалити шоуто „ВИП Брадър“ за хонорар от 250 000 лева, узна HotArena.

 

Ескфутболната съпруга е обещала, че ще вдигне рейтинга на най-хитовото шоу с участието си веднага след като напусна предаването „Папараци“ по Би Ти Ви. Новината изненада неприятно бившите работодатели на Ни Ло – Иван и Андрей, които вече споделиха, че „ако тя влезе в къщата, я чака висока неустойка“, която трябва да плати след напускане на предаването им. 20 бона е глобата, която Лозанова дължи.

 

Сашка Васева, моделът Мартина Юрукова, дизайнерката Миглена Каканашева, фолкпевицата Емануела, която ще влезе само за две седмици, за да разкаже историята на любовта си със сина на бизнесмена Динев, жената с най-голям изкуствен бюст – Майра Хилс, певицата Сузанита Мурад, Маги Бадер, журналистът Антон Стефанов и двойките: Мариана Попова и Веселин Плачков, лудия репортер Дани Петканов и бившата му Александра Богданска, писа „България Днес“.

 

На всеки от тях е обещан различен хонорар, но най-високият ще прибере Николета Лозанова.

 

Николета е доста земна и няма да прави трагедии от неразбирателства с останалите участници.Сега има възможност да докаже и че не е толквоа глупава, за колкото я мислят“, споделят от екипа на Ни Ло, с които тя обсъжда не само дрехите, които ще носят в къщата, но и поведение, грим и статус.

 

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си