Шварценегер снима фентъзи в София

Холивудските знаменитости Арнолд Шварценегер и Майкъл Фабендер ще пристигнат най-вероятно в София за снимките на фентъзи, разбра HotArena.
 
Двамата ще си партнират в продължението на късометражния Kung Fury от 2015 г., който успя да реализира над 32 млн. гледания в „Ютюб“.
 
Според публикация с автор Дженифър Кюлиет снимките ще започнат в края на лятото, а възможните снимачни площадки са България и Германия. В най-голямата филмова база данни Imdb двете държави не са поместени, а фигурират имената на Щатите и Швеция.
 
Но пък информацията не е допълвана от миналата година. Сюжетът ще се фокусира върху вселената на Kung Fury, но без да следва късометражния филм от 2015 г., освен че в новата версия ще участват главните герои, писа „Телеграф“.
 
В лентата ще звучи и гласът на Дейвид Хаселкоф, който ще бъде гласът на навигационната система Хоф 9000. Лентата проследява историята на полицейски детектив от Маями със специални познания по кунг фу, в чиято роля може би ще се превъплъти самият Сандберг, който е създател на филма. Той може да се връща назад във времето, за да се бори с Хитлер.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си