Ивайло Колев се изцепи: Джей Ло копира Гери-Никол!

Дженифър Лопес се пяови с прическата на Гери-Никол отпреди цели две години, похвали се коафьорът на родната звезда Ивайло Колев.Фризьорът се изтъкна, че усеща, че диктува тенденциите много преди да се превърнат в световен хит. „Едва ли самата Джей Ло е видяла прическата, но явно нейният фризьор е“, коментира Колев в социалните мрежи. Фенове се пошегуваха, че както Гери копира извивките на задните части на латината, така тя е решила да повтори косата й, пише „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Ивайло Колев се изцепи: Джей Ло копира Гери-Никол!”

  1. ГЕРИ НИКОЛ Е ЖАЛКА ИМИТАТОРКА КОЯТО СИ ПЛАЩА ЗА ФАЛШИВИ СТАТИИ

    ПРОСКУБАНАТА КРАВА ГЕПИ СОПОЛ Е ДОЛНА, МАЗНА ЛЪЖКИНЯ И ИМИТИРА ДЖЕЙ ЛО. И ПОСЛЕ СИ Е ПЛАТИЛА ЗА ФАЛШИВИ СТАТИИ, ДА ПИШАТ ЧЕ УЖ ДЖЕЙ ЛО НЕЯ Я ИМИТИРА ХАХАХ ЖАЛКА СМЕНИЦА.

  2. Дебелото Джудже с Голямта глава

    ГЕРИ НИКОЛ СТИГА КУПУВА ТЕЯ РЕПЛИКИ ОТ ИНТЕРНЕТ, МА СМЕШКЕ! Висиш денонощно по клюкарските сайтове и четеш на хорта репликите и си плащаш за фалшиви статиики. Коли бараки на лизинг, които хора дето визмат минимална работна заплата, карат същите отново на лизинг. Има далеч по богати и преуспяли хора от тебе ма коч. Коя си ти никоя, добре че си плащаш на жълтите медии да пишат нон стоп лъжите ти, за да ти дойде малко самочувствието, но пак си знаеш, че си въздухарка. И оная другата парцалива крава златка патка един дол дренки сте лъжкинии, пропаднали, простит.тки, надрусани наркоманки, но Гошето е пич и и би дузпата на златка патка, както и Дани е пич и ти би твоята, па са си лай колко искаш лъжи за Дани мани и кои ли не, то реланоста ти я знаят хората, ще ти се с лъжи да изпъкнеш и да си като преуспялите хора, които са яко богати, но ти никога няма да имаш това дето те смотло. Имаш някакви трохички и си мислиш, че и ти си богата хаха смях. Нестига че си пълна бездарница, а и яко злобна гад..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си