Мариана Попова в атака: Победителят в „Гласът на България” пее фалшиво!

„Не може дете, което не се представя добре, на финала да победи”, ядосва се певицата

 

Мариана Попова никак не е доволна от финала на „Гласът на България”, като обясни защо аргументирано и напоително във фейсбук. Според певицата не е адекватно при наличието на много по-добри певци да спечели дете, което има „твърде много да учи” за вокалното майсторство. Думите й предизвикаха истинска буря от емоции.

„Гласът на България” не е конкурс за млади таланти, а сблъсък на титани, категорична е певицата. Според нея такъв явно не е победителят в тазгодишния сезон на предаването Надежда Ковачева от Панагюрище. Тя бе в отбора на Миро и във финалната надпревара тя се състезаваше с Димитрина Германова. Освен слава, Надежда спечели и чек за 50 000 лева.

Мариана е категорична, че предаването е състезание на „брутални певци”. Що се отнася до репертоара на участниците в предаването, тя смята, че трябва да позволява на състезателите да покажат вокалните си възможности. „Не да се правят криви аранжименти на скучни песни, с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение музикалният продуцент извърши саботаж спрямо участниците”, убедена е Мариана.

Тази година певицата убедила две момчета да участват в музикалния формат, за което горчиво съжалявала. „Съжалявам, защото и двамата очевидно бяха по-добри, съжалявам и за Димитрина, която пак очевидно пя перфектно. Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи – просто не е честно. Не е такава е идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването”, убедена е Мариана Попова. Тя изтъкна, че организираният вот не е забранен, но не е честен и изпраща упорит 3-месечен труд на вятъра. И го усеща като обида към екип, треньори и зрители. Мариана си обеща вече да не тласка талантливи хора към неизбежното и глупаво разочарование. „Цял живот, организации, протекции и лобиране във всяка една сфера. Уморително е. После не питайте защо нормалните, честни и трудолюбиви хора си търсят късмета извън границите на България. Оглушахме и ослепяхме”, завършва Мариана публикацията си в социалните мрежи.

Съвсем очаквано, изявлението на певицата предизвика буря от емоции. Някои я подкрепяха, други – не. Заформи се и дискусия с елементи на спор в коментарите под фейсбук публикацията й. Мариана не влезе в детайли кои са двамата младежи, които е убедила да участват в тазгодишния сезон на „Гласът на България”, но от по-стари нейни постове в социалната мрежа става ясно, че единият е Никола Янакиев, който все пак стигна до финал

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Мариана Попова в атака: Победителят в „Гласът на България” пее фалшиво!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си