Нови тарифи в Пайнер! Глория се продава за 6 бона, Галена остана без хонорар, Малина клекна за 3500 + колко прибират другите

Само три месеца, след като „Пайнер“ пусна ценоразпис на певците си за 2017г., тарифите на част от изпълнителите претърпяха промяна и музикалната компания вече има нови тарифи, видя HotArena.Най-изненадващо е скочил хонорарът на Глория – с цели 1000 лева и вече певачката ще извива глас срещу 6 бона. В последно време Глория не може да се похвали с нито един хит, но участието на дъщеря й в „Гласът на България“ е сред най-коментираните теми. Момичето предизвика истински фурор. Това е вероятната причина мама да вдигне цената си. Галена пък остана без хонорар заради отпуска по майчинство. Говори се, че със завръщането си обаче ще закове на 7 500 лева. Хонорарът на врагинята й Преслава е 10 бона. От новия ценоразпис се вижда, че 50-годишната Малина е закъсала за пари и се навива да пее за 3500 лева, а преди хонорарът й беше 5 000 лева.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Нови тарифи в Пайнер! Глория се продава за 6 бона, Галена остана без хонорар, Малина клекна за 3500 + колко прибират другите”

  1. за фалшиво пеене , грачене и пиянски подвиквания на галена и 1000 лв са и много

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си