Има ли ВОЙНА между Мария и Николета? (Защо Лозанова я нарича меркантилното миньонче и как певицата злобее)

Редакторска плесница
 

Тлее ли Студена война между Николета Лозанова и фолк певицата Мария.

Този слух плъзна, след поредицата от цветущи епитети в „Папараци“ по адрес на миньончето, както и злобни изказвания от другата страна, видя HotArena.

 

Според запознати досега и двете умело са прикривали неприязънта си една към друга, но отскоро играта загрубяла.

 

В Папараци

В предаването на Николета „Папараци“ тв водещата на няколко пъти даде цветущи определения по адрес на Мария, наричайки я: „златотърсачката“, „безвкусно облечената певица“ и „меркантилното миньонче на поп фолка“.

 

Всъщност подобни епитети ръсят за Мара не само в предаването, но и

 

под сурдинка в Пайнер.

 

Обществена тайна е, че никоя от колежките на певицата не я харесва особено, тъй като масово я смятат за връзкарка.

 

„Със сигурност не може да се похвали с певчески данни на живо. Ако нямаше кой да й спонсорира проектите, никога нямаше да пробие. Просто няма с какво. Да е фолк певица на Марчето просто й е хоби, не талант“, коментират пайнерки.

 

Така че определенията в „Папараци“ не висят в нищото – явно такава слава й се носи на Мария.

 

В същото време певицата също открито недолюбва Николета и пред свои приятелки неведнъж е изразявала недоволството си.

 

Причината за неприязънта й обаче е доста тривиална. Оказва се, че Мара се дразни на доброто приятелство между Николета и Димитър Андонов и съпругата му Никол. Бившият на певицата е в много добри отношения с тв водещата, а с красивата си жена дори бяха поканени на рождения ден на Лозанова.

 

Мария много злобее от този факт и не може да преглътне, че новата съпруга на бившия й е много по-харесвана от нея, пише България Днес.

 

Кой ще победи в тази война и има ли изобщо такава – ще оставим на вас да прецените.

 

М. Грозева

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

39 thoughts on “Има ли ВОЙНА между Мария и Николета? (Защо Лозанова я нарича меркантилното миньонче и как певицата злобее)”

  1. Курволета наричала Мария с гореописаните епитети и накрая пишете, че втората злобеела. 😀 Много сте смешни. Всички знаем колко е злобно цигането от Караджово, няма нужда да извъртате нещата. ;))

  2. И само преди седмица публикува в инстаграм снимки на Мария и дъщеря й!?!
    Колко двулично!

  3. Pak taq nikakvata palq4ka

    Of, rqdko tapo i protivno par4e NL. Abe ti maj ne moje6 da si nameri6 za6toto i mujete ve4e te razbraha 4e si vuzduh pod nalqgane i zatova taka zlobee6 sre6tu vsqka uspqla 😉 sku4na si i ednakva nameri si muj no ne samo da ti 4e6e onaq rabota a nqkoi koito da pravi 6tastliva za da zabravi6 za zlobata i omrazata. Jalka si, sme6na i opredeleno nqma6 vrazka s mozuka.

  4. Проблемът на НЛО го знаем всички и той е чиста завист по отношение на финансите, с които разполага, поне засега, Марчето. Завист, тъй като Марчето с цялата си селяния и тъпота успя да да се завърже, легално, за един бездънен финансов кладенец – нещо, за което НЛОто отдавна копнее, но все не й се получава. И какво излиза накрая: и двете са били на повикване, и двете са еднакво прости и умствено ограничени, и двете са живели в огромна бедност и нищета, но Марчето излезе много по – хитра. Това не може да й прости НЛОто, безлимитната кредитна карта, а пък и да не забравяме, че Шиши, колкото и да е щедър, все пак, е обвързан сериозно 🙂

  5. Хвани едната пачавра, удари другата такава. Поне да бяхте стреляли по различни по манталитет, за да има сравнение, а то един парцал срещу друг парцал.Митко и жена му са толкова стилни, да се чуди човек какво правят при селянката Никлозета.

  6. Нaй безвкусно облеченaтa злaтотърсaчкa Николетa тръгнaлa дa злобее и дa прaви квaлификaции зa другите,Мaрия имa вкус и стил,не случaйно и ти сaмaтa я изкопирa неотдaвнa.

  7. Когато Цвети Янева дава интерю за Папапараци я интерюра точно Николета и не спираше да говори, че Мария е прекрасна и Цвети са най-добрите в жанра. След като Мария от отсвири и не я допусна като приятелка (ясно защо) Николетка почна да злобее. Самата Мария е казвала, че е имало много мазници, но нито една не е допуснала, затова я редят в предавнията си.

  8. Николета мрази Мария,защотото никога няма да бъде на нейното място.Нея мъж никога няма да я вземе на сериозно и да я направи своя жена.

  9. Бившия мъж на Мария не го хвалете много много.Щом излизат в компанията на Николета….си представете за какъв човек говорим.А и само да Ви кажа пръв Димитър изневери на Мария още докато бяха женени с Никол сегашната си жена….Сами си правете изводите и не набеждавайте Мария..

  10. не може да бъде

    А Николета пък изобщо не е меркантилна,нали?!Или пък стана водеща,защото е супер талантлива?!Риторични въпроси,Николето-отговор не чакам!

  11. Вчера нямаше материалче за Николета и гледайте кво става тук сега- ще се избият да си напишат злостните коментари и да набият лайкчета,щото са много оригинални и си се харесват.Мале,мале, групата откачени пак се е изтропкала подобаващо-браво,а дано заспите спокойно вече и да не пропуснете да изкоментирате и моя коментар,нещастници,които уж имали щастливи животи и кариери!

  12. По-скоро феновете й са за психиатрията и вчера стана ясно за пореден път – майката изоставила детето си на улицата в Пловдив е една от най-побърканите й последователки. Каквато идолката, такава и фенката.

  13. ехооо ли си ихооооо ли си незнaм

    Обикновенно под стaтиите зa Николетa имa много коментaри.Но сaмо 50% от тях сa писaни от рaзлични хорa,a остaнaлите 50% сa твой.Ти отговaряш нa всеки коментaр,незнaм зa aдвокaт нa Лозaновa ли се мислиш или кaкво?

  14. Май не си си пила хапчетата днес…
    Явно, колкото и да ти се повтаря, нямаш умствения капацитет да разбереш, че хората тук се забавляват на изцепките на твоята идолка 🙂 Сигурно за горкото ти миниатюрно мозъче е направо невъзможно да разбере, че на нещастна проститутка няма за какво да се завижда.
    За оранжевото с лъскавото – продължава да затъва все повече и повече в собствената си злоба и помия.

  15. Ахаххахах Мария имала стил ахаххахах нещо халюцинираш май или си от родата на късокраката дама????

  16. Shto li ne se grumnesh tapanarche??? Mara e nai-dolniqt parcal tochno taq li nameri da iztukvash???? I koi q vze za jena?? Hriso Gushtera, koito mqza na svinq accaxaxaxa a muj mechta si ima napravo :))))) sigurno i tvoq e sushtiqt plazmodii a ti si kinta i 20 kato Mara ahahahahahaha smachkano djudje marsh da si obuesh tokchetata, da se pochuvstvash i ti edna ideq po-visoka

  17. до М. Грозева

    М.Грозева злобата е само в теб и Николета и в неграмотните ти статии. А, относно меркантилността ха ха ха ха Намерило се, кой да говори за меркантилност… Точно тази необразованата проститутка , която я клатеха по кенефите за 20 лева и правеше свирки до припадък по хотелите на мутрите от подземния свят..Точно тази, която отиде и се подвре на лабилния и простоват Путьо Божинов да се омъжи и сало след година се раздели с него … това и поредната и последна раздяла, но не и първа след брака… И която единствената цел дебнеше да роди, за да си подсигури живота иначе беше на квартира в София. Тази ли която не спря да си прави имидж върху гърба на образовани, известни и успели хора в живота. Този ли неграмотен парцал ще прави квалификации на хората? Марчето първо е певица с глас и второ никога не е била в положението на Николета преди брака. Има си професия и си изкарва достатъчно. А, ти и лижи гъза до Луната и обратно… по-умна и по-човек няма да я направиш.Ще си остане това, което е – неграмотна , необразована, без професия- проститутка.

  18. Да се смееш ли, да плачеш ли?

    Тази пачка на килийното образование или на професионалния статус и отива? !? …Куче балерина в цирка бях виждала, но проститутка -балерина в лъскава пачка от околовръстното, не бях виждала. Е, и това доживях! Сега циркът е пълен!

  19. Не и подбивайте реномето- курвата е характер, а проститутката – занаят! Жената е курва – професионалист! 🙂

  20. Доста изоставаш с новините. Мога да ти подскажа една топла от последния ден. Николета с коафьорчето си Венелин Кондаков в е Мадрид в поредната схватка с поредния опит да омотава известни и супер богати мъже. Току що сподели снимка коафьорчето с Роналдо на вечеря с приятели ха ха ха. Тази е уникална, маникална шизофрения, психясала на темата да се навира, прелъстява и белким омагьоса някой богаташ спонсор да я издържа и за слава. И с нейните бембяни, розови екипчета на черепи с официална чанта. Супер класно , нали! Боклукът си остава боклук и с лъскава опаковка заметнат!

  21. Иначе го раздава ХАЙЛАЙФ неграмотницата от Караджово, но спи в една спалня с Кондаков в Мадрид. Какво пък, няма да им е за първи път и да и вади око – Я! Нали са отишли да омагьосват мултимилионер! Ще чакаме новите придобивки от заработката няма да закъснеят… я някое рокле, някое чанте, палте…. хи хи. До там да я докараш! Проститутка!

  22. Николета е мноооооого по-глупава и проста. Не я подценявайте толкова Мария. Досега не съм срещала такова безмозъчно като Лозанова. Има доста прости хора и злобни и какви ли не още, но поне те си умират за децата за разлика от тази.

  23. Венелин Кондаков е новият и сутеньор- пласьор на богати клиенти… под формата на коафьор да не бие на очи….И той има облаги естествено… Един от лансиращите я тук и там…Няма глупави!

  24. Da, s nego beshe i v Milano v sedmicata na modata. Samo ne razbrah tq v kachestvoto na kakva beshe tam?!? xi xi… Po rabota s koafiorcheto 🙂 🙂 Business girl! 😉

  25. положително или отрицателно, фактът, че отделяте толкова внимание ежедневно да темата Николета и че е такава огромна част от скучният ви, безсъбитиен живот, говори повече от всякакви ваши думи. Обсебени сте от нея и ужасно завиждате и това е. Хубаво ви го е казала, затова ви трови. Не искате да признаете завистта и обсебването си. И уж антифеновете и те са фенове. А вие сте по-големи фенове на Николета и от феновете й, които поне си признават, че живеят и дишат заради нея. Забавлявали се били. Е да ви имам забавленията значи. С това се забавлявали те! 😀 Ами значи наистина ви е мега скучен живота, ако дотам стигнахте, че това са ви забавленията – да влезете в нета и да хейтнете малко тук и малко там. Мишешки живот. 😀

  26. Бре! За хора, които уж не я харесвате, сте по-запознати с живота й, ежедневието й, последните споделени от нея снимки и с приятелите й дори повече от самата нея! 😀 😀 😀 Ама после тя била шизофренична. Може, ама и вие сте не по-малко. Каквато идолката ви, такива сте и феновете й. Скачат от сайт на сайт и бързат да споделят най-последни новости около нея и да обсъдят идолката си, милите! 😀

  27. Необразована, ама виж я как живее! По-добре от 99,999 % от образованите българи, които и да напишат един коментар грамотно в нета не могат. 😀 И защото са много образовани, затова са толкова отегчени, озлобени и цял ден тичат след нея да й душат пръдните и се е превърнала в център на животите ви, а тя и не знае даже, че съществувате! 😀 Значи май тя е по-напред, след като вие сте тези, които четете за нея, дишате й прахта и непрекъснато като кучета душите около нея и чакате денонощно да ви пусне нова снимка, та да има какво да обсъждате. Не тя тича подир вас, а вие подир нея. Значи кой е по-лудия? 😀 И нещо прекалено голямо удоволствие гледам ти доставя, за психично здрав човек, да мислиш за някакви минали неща от чужд живот. Помага ти, за да се справиш със завладялата те злоба и завист като мислиш, че преди е правила много секс ли? Ако го е правила, не я съжалявай и не я мисли, защото го е искала. Ти си мисли за своя сексуален живот и своята вагина и не бери грижи за чуждите. И не е важно кой от къде е тръгнал, а къде е стигнал. П.С.: Ще ти спестя фантазиите и писането на свободни съчинения – не съм фенка на Николета , просто ти посочвам някои истини за теб, ставащи очевидни от ежедневните ти коментари по темата тук, пълни с прекомерно много злоба, бяс и енергия за човек, който уж не се интересува.

  28. Ти, селянино скапан, какъв беше, че не помня, да наричаш хората неграмотни? Така като гледам твоят живот е прекалено скучен от изписаната книга тук! Приеми файта, че ЛАЙНОЛЕТА Е НАЙ-МРАЗЕНЕТА БЛАТНА КУРВА В БЪЛГАРИЯ И ТАКАВА ЩЕ СИ УМРЕ. Фак офф и ходи някъде другаде да пишеш романи, малоумник!

  29. ТИ ДА ВИДИШ... хем прости, хем нахални!

    ТАЗИ ИЛИ ТОЗИ НЕ-ОБСЕБЕНАТА ТУК С ЕГИПЕТСКОТО ПИСМО: КОЙ И ЗА КАКВО ДА Е ОБСЕБЕН ОТ ЕДНА ПРОСТИТУТКА? НАМИРАШ МНОГО ТРУДНО ЗА ЕДНА ЖЕНА ИЛИ МОМИЧЕ ДА СТАНЕ ПРОСТИТУТКА ЛИ ИЛИ? ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СМЕШНО , АКО НЕ Е ЖАЛКО РАЗСЪЖДЕНИЕТО ТИ! ТИ , КАТО НЕ СИ ОБСЕБЕНА ОТ АЛИСИЯ, КАК НАРИЧАШ СВОЕТО ПИСАНЕ НА 100 КОМЕНТАР ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА НЕГАТИВ В ТОЗИ САЙТ? ХАЙДЕ ИЗЧЕЗНИ И НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, КОЙ, КАКЪВ И ЩО… КОГАТО ВИДЯ НИКОЛЕТА ЗАВЪРШИЛА ЖУРНАЛИСТИКА, ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУТЛЕТ ИЛИ МЕДИЦИНА ( ЗА ЯДРЕН ФИЗИК ИЛИ МОЗЪЧЕН ХИРУРГ НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ) В ПРЕСТИЖЕН ЕВРОПЕЙСКИ ИЛИ СВЕТОВЕН УНИВЕРСИТЕТ, ТОГАВА ЩЕ МИ КАЖЕШ КОЯ Е И КАКВА Е, И ЧЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА И ЗАВИЖДАМЕ. СЕГА Е САМО ЕДНА ДОЛНОПРОБНА, НЕОБРАЗОВАНА И НЕГРАМОТНА – ПРОСТИТУТКА ТЪРСЕЩА ПОРЕДНИЯ БАЛЪК ДА МУ ИЗПИЕ КРЪВТА, ОПРОПАСТИ ЖИВОТА И СТОПИ КРЕДИТНАТА КАРТА. ХАК ДА ИМ Е НА БАЛЪЦИТЕ!

  30. Nqmam zloba kam Nikoleta. Tq e krasiva jena. Za sujalenie se prevurna prosto v edin produkt na kogoto e kazvano kakvo da pravi, na kogoto na garba se pechelqt pari. Jalko che go e dopusnala, ne mislia che obraza i v mediite otgovarq na tova kakav chovek e vsushtnost ili e bila… Soored men mnogo hora q izpolzvat i manipulirat. Nqmam drugo obqsnenie.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си