Край на спекулациите! Ето го тайнствения любовник на Антония Петрова (Фото)

Спекулациите около това кой е новият мъж до Антония Петрова се вихрят с пълна сила, видя HotArena. Според информация на „България днес“ Тоца се сваля с прочутия диджей Джулиън ди Ейнджъл, а заварката станала на купон организиран от гръцки бизнесмен, който ги запознал. Джулиън и Антония се харесали от пръв поглед, а според присъствали на веселбата между тях е имало и нещо повече. Това обаче се оказва кьорфишек. Ето каква е истината. През януари телевизионният таблоид „Папараци“ излъчи първи кадри на Антония Петрова и новият и приятел. В снощната рубрика „ВИП Детектив“ Елизабет Методиева продължи с разследването и успя да разкрие самоличността на мъжа до миската. Оказа се, че двамата живеят в идеалния център на София. Екипът ги засне, когато излизат от жилището на мъжа. Той на 28 години, има бизнес климатична и вентилационна техника. Имал е сериозна връзка, която приключил малко преди да срещне Антония. Екипът на предаването ги проследява до с. Драгичево, където двамата се скриха в семейната къща на Петрова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Край на спекулациите! Ето го тайнствения любовник на Антония Петрова (Фото)”

  1. баце роман

    ХАХАХАХАХ първо диджей написахте , сега пък бизнес с климатици ?! Последно да не го изкарате ,че бачка на строежа или на някой щанд от големите маркети за инструменти като HOMEMAX

  2. Не разбирам вкуса на тази жена ….!Червени нокти ,розово червило ,жълта коса и лилав грим …..Е,това ако не е кич,здраве да е…….

  3. Алекс,то какво има да и се разбира на вкуса на Антония ,като при нея просто липсата на вкус крещи!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си