Вихра разкри СКАНДАЛНИ истини за брака си с Иван (ВИЖ ГИ)

Редакторска плесница

 

Вихра буквално избухна, видя HotArena.net! Бившата Отчаяна съпруга досега не си позволяваше открито да говори за всичко, което е преживяла с Иван Христов и за отношенията им преди.

 

Явно обаче войната с бившия й мъж й дойде в повече и Вихра реши да избълва всичките мъки, които е търпяла през годините.

 

„Вече няма да чистя повърнато”

 

„Донякъде трябва да съм много благодарна на Ирина! Ти разбираш ли, че аз вече няма да влача пияни и да чистя повърнато”, призна си Вихра Петрова в скандално интервю за „Седмичен Труд”. Зарязаната жена не скри, че пиянството на Иван много й е тежало през годините, докато за мъжа й това е било ежедневен подвиг, с който се гордеел.

 

Макар днес да се твърди, че Иван е спрял алкохола и не е близвал, откакто е с Ирина Сарачинова, Вихра е убедена, че той е по-лош човек отпреди.

 

„Имаше само един матрак и раздрънкана кола без климатик”

 

„Той се промени много, не е човекът, в който се влюбих”, твърди Вихра. Преди да започне по-сериозно да се занимава с телевизия, Иван Христов е имал всичко на всичко един матрак и една таратайка. Въпреки това, двамата много са се обичали и са живеели щастливо.

 

С израстването му в телевизията и нарастването на семейните доходи, Иван започва да се променя. Днес нарича нея алчна, но всъщност той е зависимият от парите.

 

У децата на Ирина има много АГРЕСИЯ

 

„Боже, без коса останах”, оплаквала се малката Ава всеки път след среща с Ирина и децата й. Дъщеричката на Сарачинова постоянно скубела Ава и според Вихра това е следствие на скрита агресия. „Децата на Ирина също са травмирани и протестират по свой си начин. Довели са ги в някаква къща с непознат човек, не знаят къде е баща им”, разказва Вихра.

 

„Няма с какво да закарам дъщеря си на училище”

 

„На един мой рожден ден ми подари джип. Беше паркиран пред офиса – с панделка и бутилка шампанско. След развода ми го взе и го подари на майка си”, спомня си Вихра. Сега тя няма с какво да закара дъщеря си на училище, но това не я притеснява.

 

Вихра обаче не може да преглътне думите, които Иван казва на дъщеря си. „Той влезе в ролята на съдник и каза на Ава, че майка й не заслужава нищо”, изплаква тв водещата.

 

Стела Йорданова

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

40 thoughts on “Вихра разкри СКАНДАЛНИ истини за брака си с Иван (ВИЖ ГИ)”

  1. омръзна ми да чета този сапунен сериал!!!!!!!!!!кой е прав и кой не,не ми пука бе хора!!!!

  2. оффффффф10.10.2012
    омръзна ми да чета този сапунен сериал!!!!!!!!!!кой е прав и кой не,не ми пука бе хора!!!!““
    hora koito ne im puka ne chetat novinata,tova e sait za kliuki intrigi i t.n. dori sa ti go napisali horata kato otvorish saita.

  3. майчице тя няма ли да спре ?Какъвто и да е Иван .вихра е сто пъти понпротивна.По цял ден реве из ФБ.Започна акция и против Кали,Оплщ патрашкова венета райковяа.За ква се мисли тази коза бе?

  4. Вижте, вижте как променят парите хората. Парите промиват мозъците на хората. Парите и материалното….Ето защо много хубаво не е на хубаво.

  5. Иван е долен , злобен, продажник. Заби нож в гърба на Вихра. Измъчва дъщеря си Ава с чуждите деца. Много е долен Иван, жалък човечец.

  6. иКАКВА Е СКАНДАЛНАТА ИСТИНА.вСИЧКИ ЗНАЕХА ЧЕ ИВАН ПИЕ А ВИХРА СИ НАЛЯГАШЕ ПАРЦАЛКИТЕ ЗАРАДИ ПАРИЧКИТЕ МУ.СЕГА ИЗТЪРВА ПАЧКАТА И РВНА КАТО ВДОВИЦА ЗА Х====

  7. Каква пачка бе Тъп. Жената точно и ясно е казала, че обичала Ванката даже и беден и пиян. В началото е имал раздрънкана кола и матрак. Не четеш ли….Има една приказка „Въшката като се наяда и излизала на челото“ много е подходяща за Иван

  8. Вихра ще умре от завист и злоба че друга харчи парите на Иван.Ажде без легенди за раздрънкана кола и матрак.Иван отиде надалеч а Вихра да си реве във Фейса и да се радва на всяко лайкванв-това и остава на милата

  9. Нееее, Вихра ще умре не от завист че не харчи парите на Иван. А и е гадно, че Иван отблъсна семейството и погледна на страни. Гадно и е, че въпреки всичко което за преживяли и през което са минали двамата и тя му е вярвала той е забравил за това. Забравил е от къде е тръгнал, забравил е за нея и за миналото как тя му е помагала с каквото може. Болно и е затова, че той е предпочел живот с чуждите деца и Ирина, пред нея и Ава.

  10. Иван е просто момче, мамино детенце, навсякъде бутан, навсякъде лансиран. Ако беше се родил той в Харманли едва ли някой щеше да е чувал за него. Пияндурник, непрокопсаник, ОПУСУМ,сополиво софийско леке. Нека сега Ирина софиянкина гражданката да му бърше повърните и сополите. Вихра се е отървала от такъв, отървала е и дъщеря си да и дава пример такъв мъж.

  11. Iwa nмного го харесвам но не знам как я взе тая ококорена и плоска като дъска ЗЛОБА.Ако не ти бяха затворили кранчето цял живот щеше да лазиш и да чистиш повърнато ама ти биха шута

  12. Ами на целия бълг народ кой ще му чисти повърнатото дето Вихра предизвиква с постоянното си присъствие и реване?

  13. ха-ха-ха родата на Иван и Ирина както и съседките ли са ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. Хората които се дразнят от Вихра просто не влизат в тези сайтове да четат. Така и не им се повръща.Но виж роднините на прелюбодейците……….които си ги защитават …

  14. ПДОПОВОД КОМЕНТАРА НА ДЕНИЦА АНДОНОВА Нее ясно ,колко е алчна Вихра но това нещо Деница Андонова сигурно е съгласна да си продаде децата ,само и само да оплюе някой.От къде толкова злоба в теб бе Деница.Мисля си ,че си поредната мижитурка ,която Иван е ИЗПЛЮЩЯЛ и захвърлил на магистралата Бааси човечето нескопосано си ОТВРАТ.

  15. Деница Андонова

    Иванов,аз нямам нищо общо с Иван или Вихра и слава богу!!! Просто си изразявам мнението! Ако обичаш недей да се изказваш по мой адрес,без изобщо да ме познаваш,адски елементарно е,да не кажа селско!!! Просто ми писна да слушам и чета за изоставената Вихра и най-после реших да напиша това,което мисля от всичко,което съм слушала за и от нея! Мери си приказките,Иванов,защото не се знае на кого ще попаднеш,само съвет! Няма да ти влизам в тона,не си ми изобщо на нивото!Един съвет – отвори тълковния речник и прочети определението на думата \’\’злоба\’\’,защото явно използваш думи,чето значение изобщо не знаеш,което е доста показтелно за теб самият! Хубав ден! 😉

  16. Напълно подкрепям Деница.!!
    Днес слушах интервю на Бербатов при Кеворк.Страшно ме впечатли това талантливо момче ,което е изключителен футболист със своята скромност и толерантност,но най вече с това че заяви че никога няма да покаже съпругата си ,защото това е негова лична територия и не иска да развява семейния си живот на показ!Та коя е Вихра,какви и са талантите ?Защо се ни занимава с това какво е бърсала години наред/съвсем доброволно /?Какво ги интерисува хората стига ли и издръжката или не?Защо публично ,а не лично не си уреди отношенията с Венета Райкова ,Патрашкова и т ,н,а се излага като прави просташки изказвания?Даже футболистите са по интелигентни от нея!Вихра ,ти си малко човече с огромни претенции.

  17. hahaha kolko ste smesni e ivan kakvi pari ima kakvi seriozni doxodi iskarva po 4000lv mesecno koli kasti vsi4ko e na lizing vie go iskaraxte ebasi i bogatasa ce onaq se reve za nego kav jipp i e podaril a kakva kola da neee mazerati ve xoraa ..ce si e alkoxolik tos palqk si e takav li4no az sam mu nabival samarite vav varna v xorizont zastoto naistina kato pie ne znae kad se namira na koi svqt e….

  18. Нора , публично се защитава Вихра, защото те я настапака публично за да я злепоставят пред зрителите. Едната в предаването си-Венета Райкова, а другата в „на кафе“.Защо им трябва на тези двете и на Вили Сечкова публично да се занимават с проблемите на Вихра и иван. Защо не си запазят мнението за себе си или лично на Вихра на ушенце да си го кажат какво е. Защо трябва да се изказват пред нас зрителите които виждаме каква е истината. Извивнявай много ама Вихра все пак не е Елена-домакинята където си седи вкъщи, нито пък е курвата ирина където си има Иван да си я защитава и да ходи да и подлива вода индеректно, като занимава странични водеши и журналисти с вече изграден имидж да и подронват допълнително самочувствието и името. Не стига че тази жена изживява такъв стрес в момента, заради предателството на иван и на приятелката си ирина, ами и те допълнително да и наливат масло в огъня. не случайо Венета си навехна крака. Това е знак да си гледа тя нейното семейство вместо да си навира носа там където не и е работата. А Патрашкова като роди дете и го изгледа тогава да взима страна и да си изказва мнението.Така че цялата патардия Иванчо я направи.

  19. Милан ти е близак приятел а Вихро.Ами ти с всички те си приятели се шибаш.Поне честно си го признай.Така си още по жалка и долна.Комплексирана торба си ти

  20. до Нора-аз зрител

    Аз, не съм Вихра за съжаление не се заблуждавай Ванка или брат иринин…ха-ха-ха … ама май от там е тръгнало всичкото на Ванката да си намери заместничка на Вихра . Боже опази ..Вихра не е жена която да преспива с шефовете си и с тези които и подават ръка в живота да успее в професионално. Това е …истинските хора по очичките се познават. Те са открити,те са позитивни, те са творци….тях всеки иска да ги смачка да ги стъпче, защото пречат. пречат с позитивизма си с положителната си енергия. Ако искаш да разбереш Вихра погледни Ава, ама право в очичките я погледни.

  21. Иване, Иване когато си прибереш при Иринчето вкъщи на какви игри си играеш с нейните деца, водиш ли ги и тях на мола, разхождате ли се хванати за ръце щастливи. Когато ги погледнеш в очите виждаш ли себе си, твоята кръв в тяхните очи. Мислиш ли, че можеш без Ава-твоето родно дете. Да махнеш с ръка леко и да гледащ децата на Сарачинов цял живот дори и след 10 години когато ще обичаш ирина, точно толкова колкото сега обичаш Вихрето.Под какъв ли стрес живее сега ирина да не се фръцне Ванката и да я изостави. Кой ще я издържа, на кой ще готви вкусни манджи,кой ще и помогне за децата и.Ооо, а целия Български народ. И работата ще си изгуби, защотото си знае че не става за водещ, кой ще я приюти.

  22. Ирина омачка чаршафите на иван защото беше пре задоволена от парите на мъжа си и от това че преодоля най-големия си страх. Да има деца, заради минали аборти от други мъже-омъжени шефове

  23. Вихра от ден на ден изпростява.Едва ли някой ще я наеме въпреки че ежедневно прави изцепки с надеждата да напомни за себе си!Не знам докога ще рови миналото тая жена но е факт че затъва все повече и че все повече злобее .Сега пак Иван почнала да коментира……докога бе ?

  24. Тоз който съди Вихра че е проста, е точно толкова прост даже и повече от нея. Че кои сте вие да съдите една изоставена и предадена жена-една майка. Нека наблегнем и на положителните черти на Вихра. Защото в един човек както отрицателни черти има и положителни. Тя е позитивна , усмихната, с чувство за хумор, тя е талантлива и мечтателка. Сега напишете положителните черти за Ирина….:)

  25. до простата.......

    Че кво ме интерисуват положителните черти на Вихра и кой и защо я е изоставил.И що да съм прост че не я понасям! Кат гледам и не съм само аз.Мразя празнодумието и позьорството .Човек може да е прост но пак да има достойнство,каквото определено липсва на Вихра

  26. е от Ирина по-проста няма извинявай да занимава цяла България с възпроизводителните си проблеми. Само тя раждала, само тя лежала в болницата за задържане. Каква майка, каква жена, какво чудо бееее.Продължава да си показва оная работа и да развява мръсното си бельо пред целия БГ народ . Че какво по- просто от това.Тези деца май ги има за да си докаже пред себе си , че може да има деца а не че има деца да ги възпитава да ги гледа и да им даде най-доброто, една спокойна атмосфера с майка и баща до себе си.Горките дечица,

  27. Абе вие жени ли сте или какво? Не я нападайте и не я съдете, защото не сте на нейното място. А оня тъпак след като й е подарил джипа, ако е мъж на място ще й го остави, нали й е подарък? не тя развали две семейства, а „добрата“ курва и вечния алкохолик.

  28. Много прав е № 13 Вихра не е разбила 2 семейства ,а само едно-това на Кузов.ХИ хи! Две на едно за Иринчето!

  29. Иван е пияндурник и разглезен нехранимайко. Той е страхлив лъжец и подлец. Той направи мизерията, той поддаде на иринкините сигнали за секс. Забрави за Ава и за Вихра

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си