Ексклузивно в HotArena! Емануела и Мартин заминават за Франция след като спечелиха за двойка №1 на годината! Певицата грабна и приза за музикален идол

Звездата на „Пайнер“ Емануела беше големият победител от Лайфстайл наградите, които се проведоха сноши в столичния клуб The 1 Exclusive, видя HotArena.
 
 
Гласуване на феновете определи певицата за номер 1 в категорията „Музикален идол жени” на годината. Тя там смаза с преднина на гласовете другите номинирани колежки Галена, Деси, Преслава и Емилия. Наградата й беше връчена от Константин.
 
 
Втората статуетка беше не по-малко ключова и напълно заслужена. Емануела и гаджето й Мартин Николов спечелиха приза за светска двойка на годината. Двамата се оказа по-обичани от хората от други двойки като Преслава и Павел, Деси Банова и Росен Плевналиев, Ралица Паскалева и Теодор Салпаров.
 
 
В звездната вечер Мартин не беше с Емануела в The 1 Exclusive заради внезапно изникнал служебен ангажимент.  Младият бизнесмен беше запазил за себе си и възлюбената му най-хубавото сепаре в клуба. 
HotArena ексклузивно научи, че Мартин и Емануела заминават този уикенд на романтична почивка в Париж, където подобаващо ще отпразнуват наградата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си