Фен на Преслава в писмо до HotArena разкри: Почитателчетата на Галена са тъпи! Купуват dislike защото тяхната певица никога ме може да направи 500 000 гледания за 24 часа

Войната между феновете на Преслава и Галена е пословична и бушува с пълна сила особено след като някоя от двете изкара нов хит, видя HotArena.
Върл фен на бременната певицата от Добрич ни писа, за да изрази възмущението си от действията на почитателите на Галена. Които очевидно са готови на всичко, за да подкрепят свoята любимка. Дори и на мръсни номера.Редовният ни читател Станислав Георгиев ни писа, за да разкрие номерата на феновете на Галена. Публикуваме писмото му без редакторска намеса:”Когато се завижда, че Преслава пуска вече втора песен, която ще бъде хит, се купуват dislike. Браво на фенчетата на Галена, но с това показват колко тъпи и необразовани същества са. Завиждайте, купувайте още dislike, но всички виждаме, че песента е топппп, гледанията си вървят много добре. Галя някога виждала ли е за 3 часа гледания 90к? Та тя за 24 часа вижда 250к, а ние какво да кажем за Преси – за 24 часа 500к! Давайте Галеновееее, вие сте! Преси заради вас прави такива хубави песни, да й завиждате, още повече, че е 10 пъти преди Галя!”. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си