Валери се оженил тайно! Биляна Общата се обяви за г-жа Божинова

Футболистът Валери Божинов се е оженил тайно за сръбската си приятелка Биляна Дол, известна като Общата заради предишния й брак с треньора на немския национален отбор Томас Дол, научи HotArena.За това намекна самата брюнетка, която публикува в социалните мрежи снимка от посрещането им в Китай, обявявайки се за г-жа Божинова, пише ”Телгераф”. „Мисис и Мистър Божинов, добре дошли в Мейджоу Хака“, написа под фотоса Биляна.Валери Божинов вече е част от китайски второ дивизионен отбор, където ще рита поне един сезон. Трансферът е определен като финансов удар за Божинов, тъй като за 8 месеца ще прибере 1 милион евро.Половинката му е във възторг от азиатската страна и не остава никакви съмнения, че се готви да заживее в Мейджоу близо до източното крайбрежие на Китай.  Преди да отидат в Китай, Валери и Биляна бяха на романтична ваканция в Хонконг, където отпразнуваха първата годишнина от връзката си. Аверите на Божинов смятат, че сръбкинята коренно е променила вечния плейбой. Откакто е с нея, той се е кротнал и изобщо не поглежда чуждо. Дол е с 8 години по-възрастна, но изобщо не й личи, че гони 40-така.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Валери се оженил тайно! Биляна Общата се обяви за г-жа Божинова”

  1. Смешно е как фенчетата на Асуната, водени от омразата към Никлузета, възхваляват сръбската спонзоруша, както й казват братята сърби. Иначе и трите са си един дол дренки. Тоя освен на използвачки на други не може да попадне.

  2. Po OB6TA ot Lozanova edva li

    Neka im e zle na Valeri i Bilqna ;)…samo onzi 4eren kasokrak maimun Lozanova moje da pusne podobna zlobna statiq…Li4i si ot kilometri 4e tozi maj obojava tazi jena, i ako se varnem nazad vacv vremeto i sravnim povedenieto mu s Bilqna i tova s Nikoleta to e dosta sporno dali naistina e bil vluben v biv6ata si ili e bilo samo s.ks, dobre 4e mu rodi dete ina4e sas sigurnost nqma6e da e za dalgo vrazkata mu s neq. A po OB6TA ot Lozanova edva li!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. я, кажете

    ИДИОТИТЕ И НЕКАДЪРНИ НЕГРАМОТНИЦИ ОТ ТОЗИ САЙТ СА МИ БЛОКИРАЛИ ID adresa за да не се виждат коментарите ми.И всичкотова ,защото написах опредпод статията,че ако Биляна еобщанакаквооснование разпространяват това,след като никой ж БГ може да каже или да направитова определение за нея. Тогава за неговата бивша съпруга Лозанова,какво определение би и прилягало.След катоскачаот мъж намъ и катоги свърши започва да гиповтаря. Визирам Михайлов. Нима не е така?Но,това за тях сигурно е обидно,а за Биляна дапиват , не е.

  4. Вижте сега,ние искаме новини от Зарязаната,за Общата е ясно,че си е щастлива с Валери,както е и ясно ,че всеки си е продължил по пътя,така че не ни интерввува!Дайте нещо за световноизвестната моделка …Роналдо,Гришо…или са я заплашили пак със съд!

  5. Стига сте писали глупости. Как ще се е оженил като вече е женен и до колкото се знае няма развод. А какво този бабет пише из фейса нямй никакво значение. Тя и една друга се скъсваше да се пише Божинова, но брак така и не помириса. Всъщност колкото и брака да сключи и деца да направи ще си остане все същия нещастник. Защото всичките му бивши са един дол дренки. Алчни курви, които му цоцат паричките. Тази освен че е алчна е дърта и грозна. На милионера Валерко до толкова му стигат паричките да си хване пенсионерка.

  6. Кой знае с кое малко коте го дели, ама Божинова се писала D 😀 :D. Тя и Асуната се пишеше семейна докато той всяка вечер беше с различна, а понякога и с по няколко в Царско село. Най-много 5 години да издържи с тая леличка, че то и 50-така чука на нейната врата. Може и за майка му да я помисли някой.

  7. Екстра са двамата щом са щастливи заедно. А какво прави ГниЛо-ча, бре? Аааа, не ми казвайте. Сетих се – чекне се и фотошопира яко снимки и брои лайкове.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си