Бившите на Преслава и Емануела са най-желани ергени. Митко Динев, Данона, Бирмата, Ники Михайлов в надпревара за приза (Снимки)

В навечерието на обявяване на приза „Най-желан ерген на годината“ се оказва, че едни от най-желаните мъже у нас са бивши гаджета на най-актуалните ни попфолк диви, научи HotArena.В категорията ”Бизнес“ титлата си оспорват Димитър Динев, от когото Емануела роди син, и бившата изгора на Преслава – Георги Станоев – Бирмата. Те са желана хапки от родните златотърсачки и то не заради „хубавите им очи“, а по-скоро за солидните банкови сметки, на които и двамата се радват в наследство от заможните си татковци. В спорта положението е не по-малко вълнуващо. Там най-отявлените чалга гаджета са Светлозар Савов Зарко, който дълги години топлеше леглото на певицата Деси. Ники Михайлов също се нарежда в тази категория, макар че в момента има сериозна връзка с Николета Лозанова. В категория Политика влиза Мартин Иванов – Данона, нашумял с връзката си с Анелия.В списъка попадат и нови перспективни ергени. Рап звездата Павел Николов, гадже на Михаела Филева. Младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов. Футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Мирянов. В надпреварата влиза и фолк певецът Илиян, който се разведе скоро, пише „Телеграф“ . Фики и Миро отпаднаха от играта, защото вече са обвързани. Миро е женен, а Фики вдига сватба през септември.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Бившите на Преслава и Емануела са най-желани ергени. Митко Динев, Данона, Бирмата, Ники Михайлов в надпревара за приза (Снимки)”

  1. Nikolai Mihailov imal seriozna vrazka hahaha abe vie seriozno li be Hoatlainata hahaha. I moje6e da kajete 4e e biv6ia na Alisiq kakto drugite ste gi kordisali koi biv6 na taq koi na onaq ;).

  2. Повечето от тези не бих ги докоснала и с 10 метров клон. Кой знае каква SDT ще ми лепнат. Но на родните кифли това не им прави впечатление – да си разменят гадостите едни с други и да пълнят сметките на докторите :))))

  3. Като знаем с какви курви са били всички трябва да отпаднат от тажи категория. Само оная част на проститутките ги желаят. Нормалните жено не биха се продали за пари.

  4. Този Николай не мога да го разбера с най- голямото боклуче сигурно много е зле от към комплекси

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си