Пръсна! Галена заби конкуренцията със световно съзвездие в новия си клип! Това е най-скъпата продукция за България (Ексклузивните подробности само ТУК)

Певицата Галена представи дългоочаквания си клип, сниман в Монако, видя HotArena.
 
Както се очакваше продукцията е може би най-скъпата до сега в България и по този критерии Галена може да се мери единствено с Гери-Никол. Певицата, заедно със своя екип – Добромир Киряков, Bashmotion и Мариян Ташев снимаха видеото още в града на филмовия фестивал – Кан, Франция. Този път, обаче френското градче приюти фешън шоуто на дизайнера Филип Плейн.
 
Именно самото шоу и звездите в него са главни действащи лица в клипа на певицата. За първи път в България звезди от такъв световен ранг участват във видеоклип. Това са най-богатият боксьор в света – Флойд Мейуедър, който се очаква в края на годината да играе в най-гледаният мач срещу Конър МакГрегър. Флойд има състояние от над 1 милиард долара и с голямата си страст към показно богатство е вдъхновител на колекцията на Плейн, по която са изрисувани долари. Самите рисунки пък са дело на друга световна звезда – художника Алек Монополи, който също взима участие в клипа. Алек винаги крие лицето си, включително и в клипа на Галена. Трета звезда във видеото е ”най-известният престъпник в света” – Джереми Мийкс, който стана известен след кражба, а чарът му спечели световна слава и не след дълго той стана модел на Филип Плейн. Самият Плейн, разбира се също участва във видеото, а приятелските му отношения с Галена позволяват тя да снима края на клипа си на афтър партито на фешън шоуто сред още знаменитости.
 
Песента трупа огромен брой гледания и веднага предизвика вълна от коментари. Този път Галена не заложи на музика от Криско, макар хип-хоп ритъмът да подведе мнозина, автор на музиката е Даниел Ганев.
 
Явно българският пазар вече става тясна обувка за Галена и тя все по-упорито работи по световни продукции. Освен на музикалния бранш, певицата все по-смело гледа към чужбина и със своята модна линия, която започва да жъне голям успех. Не отдавна дори съпругата на бизнесмена  Кирил Домусчиев предпочете стилна рокля от Галена.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си