Скандал! Мегз разгневи продуцентите на Vip Brother преди старта

Миглена Каканашева е твърдо решена да изнудва продуцентите на ВИП Брадър, научи HotArena.Сред най-желаните и силно коментирани участници в идния сезон на риалити формата Vip Brother e именно скандалната топ дизайнерка – Миглена Каканашева- Мегз. От Hotarena първи разкрихме, че тя ще бъде сред съквартирантите, които на 12-ти ще прекрачат прага на най-известната Къща в България. Сега отново първи ви информираме и за обрата, който има относно влизането й. Явно Мегз, виждайки каква вълна от отзиви получи по повод начинанието, в което се впуска, е решила да изнудва продуцентите за още пари въпреки и без друго  космическиq й хонорар. Съвсем не й минават оправдания, че Миглена Ангелова или Рени са по-популярни от нея, тъй като статистиката показва, че в момента тя е топ името в родния хайлайф. А и всички подрастващи тийнейджъри й подражават и следят марката й.
Тя свикала спешна среща, на която обявила поне десет допълнителни претенции, които можела да си позволи само звезда от световна величина. Тъй като модната марка на Мегз е избрана да закрива гала вечерта на престижното модно събитие Sofia Fashion Week, на 16-ти септември, настояла да я пуснат да излезе за изявата си, едва броени дни след старта. Също така държала веднъж седмично да има среща насаме с любимия си, за да интимничат на спокойствие. Непременно настоявала и на един телефонен, работен разговор, всеки ден или бизнес среща, както и ежедневна статистика на продажбите на марката й.
Абсурдите не свършват до тук, Мегз настоявала и ежедневно за екип от фризьор и гримьор, които да се грижат за безупречния й вид, както и постоянно да й се вкарват дрехи от нейните колекции. Най-вероятно ще се окаже, че тайната на перфектната й фигура е в гъшия дроб, който държи да яде поне два пъти седмично. Желае и да й се осигури възможност всеки ден да медитира, тъй като била на много по-високо духовно ниво от всички останали съквартиранти. 
В договора на дизайнерката трябвало да има и специална клауза, според която не можело да я карат да чака, защото това я докарвало до лудост. Трябвало да получава всичко, което й е обещано, незабавно според графика в предварителните уговорки.  Дали претенциите на амбициозното миньонче ще бъдат задоволени, предстои да видим съвсем скоро. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си