Рени се разправи с поредния неблагодарник (ВИДЕО)

Фолк певицата Рени хвърли нова бомба в медийното пространство. След разразилия се скандал със СЕМ, заради кадър, на който пуши марихуана в последния й хит ”1,20”, тя цензурира видеото си, като официално обяви това, в социалните мрежи, научи HotArena. Изпълнителката на вечния хит ”Като птица”, обаче го направи по доста многозначителен начин, като в посланието й има и някакъв недоизказан намек:
 
” Последният ми хит – ”1,20” вече заслужено има своята ротация в ефира на ФЕН ТВ !  Благодаря на всички вас, които се поздравявате с песента, на тези, които се забавлявате с нея до ранни зори и също така на онези, които високо ценят клипа – той вече има тв версия, която е нова и специална! P.S. Липсата на лица и предмети от него, никак не е случайна – кой каквото и колкото е заслужил! Три минути слава им стигат!”.
 
Oт hotarena направихме разследване, след което установихме, че в статуса си, Рени визира свой псевдо колега, който първоначално присъства в кадрите от видеото, а сега и той самият освен масура, също е цензуриран. И самата Рени, и продуцентите на Фен ТВ, имат лични причини да прекратят ”славния му миг”. Близки до hotarena разкриват, че поводът за тези кардинални мерки е непрофесионално отношение от негова страна.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си