Миро Каризмата вдигнал бременната Златка Димитрова от стола, за да отмъсти на Валентин Кулагин

Ураган от страсти се развихрил снощи в рекламната пауза на предаването ”Като две капки вода”, узна HotArena.Черната Златка и Кулагин, наблюдавали с интерес шоуто от местата си, когато малко преди края на предаването пристигнал Миро от Каризма. Както знаем, преди няколко години Миро имаше бурни преживявания с Кулагин, а мераците му за секс с гримьора не се осъществиха. Ядосан от грубото отношение, Кулагин взриви бомба в медиите и разказа как Миро е изшмъркал обилно количество кокаин пред него, почти колабирал, а за финал се разхождал с мек инструмент, изваден от дюкяна си, из апартамента на ул.Алабин. Кулагин отказал всякакъв интимен контакт с тогавашната звезда от дует Каризма и останал трайно отвратен от поведението му.С днешна дата изглежда Миро още пази спомени за случката и иска да отмъсти на гримьора за резачката и унижението. За предаването ”Като две капки вода”, нежният певец пристигнал с огромно закъснение и постоянно се местел по седалките, докато най-накрая казал на организаторите, че иска да седне точно на мястото на Кулагин и очевидно бременната Златка Димитрова. По този начин Миро искал да покаже на Кулагин, че той е с по-висок статут в обществото от него, а гримьорът е излишен и нежелан.Въпреки че имали ВИП покани, а за Миро нямало запазени места, Валентин и Златка станали от местата си, след което напуснали. Златка много се обидила, не защото Миро се мисли за най-голямата звезда, а защото не проявява елементарно възпитание към жена с издут корем и затруднено движение.Сред потърпевшите от арогантното отношение на певеца е и собственичка на заведение, която също изразила мнение за подобен опит с певеца, под статуса на Кулагин в социалната мрежа. И там Миро отново закъснял и не направил саунд чек, а вместо да поднесе извинение към гостите, които го чакали цял час, мрънкал че озвучаването в клуба не е на звездното му ниво.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Миро Каризмата вдигнал бременната Златка Димитрова от стола, за да отмъсти на Валентин Кулагин”

  1. Кулагин много знае да плюе от фейсбук трибунката си, да не лъже, че Миро е вдигнал бременна жена от стола й, защото на снимката единственото същество, което се доближава до образа на жена е Кулагин. Златка всички знаем, че е травестит, а къде се е чуло и видяло мъж да забременее? Кулгаин по- скоро ще надуе корема, той е по- женствен.
    А сега да ви кажа случка от дарк рума на айди преди години. Кулагин се появи по мрежест чорапогащник и отдолу прашки. Видях го как обслужва орално един ММА, който му беше хванал главата здраво го е*еше в устата. После се обърна и го накара да му лиже гъза. Кулагин каза че го е гнус щото ММА-я не се е подмил, а оня му хвана главата и му в навря в задника си. Кулагин почна да се дърпа, и ММА му наби 4-5 тупаника, Кулагин щеше да се насере във впития в гъза му чорапогащник oт болка и страх. Молеше се на ММА и се дърпаше. ММА безцеремонно го обърна пак и му свърши в устата, но не го пусна, а продъжи докато не му направи голдън шауър- да му пикае в устата- а Кулагин..

  2. Миро по цял ден яде KFC и даже поръчва по телефона. Станал е 150 кг. И спря коката, щото не може да си позволи, не за друго. Редовно му дърпат косата и го ритат в опашката….по заведения – дилъри на които дължи пари. Докато имитират песни на Каризма, Галка от Каризма е млад меринджей на ресторантска верига в Лондон и прави оргии с негри. Вечно не знае къде е, оправдава се, че правела квантови скокове във времето и пространството. Bulshitz. Миро си износва старите одежди на Нил Барет, а те му стягат. Отпрал е бузи като на Богдана Карадочева.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си