Зрители скочиха срещу самовлюбената Славена Вътова (Миската отвращава с лицемерието си)

Миската Славена Вътова успя, без усилие, да подразни зрителите в предаването ”Черешката на тортата”, видя HotArena. Брюнетката показва привидно мило лице пред другите участници, но коментарите й зад кадър показват друго лице – на надменна и самовлюбена жена. Това не остана незабелязано от зрителите и коментарите на страница на ”Черешката на тортата” показват отношението им към миската. ”Какъв е този скелет в проиповдигнато настроение?! Доста ме впечатли с обобщенията си по адрес на Деси Добрева. В едно изречение за таланта и успехите и…, не е толкова кратко и просто как се опита да се убеди сама себе си, тази мис в кавички!!!!!!” ”Деколтето й е по-подходящо за нощен бар, отколкото за приятелска вечеря в домашна обстановка”. ”А бе прави ми впечатление, че за хора с претенции май не е много нормално да забравиш да сложиш чинии за вечеря и да не можеш да сметнеш риба за пет човека”. Славена успя да разстрои певицата Деси Добрева, като й намекна, че щом в България не се чувства оценена, то тогава защо не си е останала в Америка. Вътова даде умишлено и по-малък брой точки на Петя Буюклиева, въпреки че певицата бе направила най-добрата вечеря от всички останали. В страха си да не би Петя да стане звездата на седмицата Славена й даде 8, а не максималния брой 10 точки, като не можа да се обоснове защо го прави, пише Lifestyle. Зрителите още помнят поведението на Славена и докато тя бе коментатор в ”Биг Брадър”, където не пестеше груби квалификации към участниците в шоуто.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

15 thoughts on “Зрители скочиха срещу самовлюбената Славена Вътова (Миската отвращава с лицемерието си)”

  1. Да не би Гери Дончева да е иззлобяла, че колежката и моделка се справи в пъти по- добре , та и от там тази статия? Защото за първата тук имаше статии, ама нито една не отрази пошлото и кухо поведение, и неадекватността на нейното оценяване

  2. НАПРОТИВ,СЛАВЕНА Е МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНА,КАКТО ОТБЕЛЯЗА И БОБИ СКУНКСА,ПРАВИЛНО,ДЕСИ Е МНОГО ПОСРЕДСТВЕНА,КЪДЕ В АМЕРИКА ЩЕ Я ОЦЕНЯТ,КАТО И ЗА В БЪЛГАРИЯ ТАЛАНТЪТ И Е ПОСРЕДСТВЕН,Е,ПЕТЯ Я ИЗДУХА,ДЕСИ Е СЛАБА…

  3. За Славена мога да кажа само това,което виждам-ЗАУЧЕНА И НЕЕСТЕСТВЕНА УСМИВКА,ОЧИ ЗАСТИНАЛИ В НИЩОТО!Научила се е добре обаче,на пози и чупки в кръста,и няма начин да е друго!Коя уважаваща себе си жена,ще разреши на който и да било в ефир,ако това не се налага,да и мери дължината на краката!!!
    Деси Добрева има хубав глас,но попадна на препъни камък,за съжаление!
    Защо изобщо сравнявате Петя Буюуклиева с Деси,не може да има сравнение!

  4. На мен пък Деси ми направи много лошо впечатление с лошия си говор и поведението си, което беше на моменти завистливо, когато се правят комплименти на другите дами.

  5. vie ludi li ste?! Slavena e gotina. I na men mi napravi vpe4atlenie tova za Desi, no ne mislq, 4e e nari4no. Tq 6toto Petq e mnogo nared i ve4erqta i be6e smotana osven sarmite! aide malq vi se?!

  6. Славена проститутката ли хахаха

    Славена забрай кога лапаше курове за пари забрави кога от гъза в устата яде лайна ожени се за един престъпник разбира се за пари омагьоса го и заряза еедно момче дето уж много обичаше Димитър осладига и се парите..Докато беше с Димитър все още проституираше срещна гн-измамник лежал в затвора и си каза айде живот без проблеми зарязвам Димитър раждам му едно дете и си сядам на дебелия гъз 🙂

  7. Самото шоу е голяма боза. Замисляли ли сте се колко гладни хора пред телевизора преглъщат, като гледат тия кулинарни изстъпления? Някое шоу, в което си измерват ерудицията и познанията не може ли? Всичко копираме от Запада, всичките им тъпи шоупрограми, риалитита, музикални течения, възгледи, никакви други стремежи, освен за визия, маркови вещи и кариера. Слабо, много слабо. Не ни отива нито на културата, нито на дългата история, нито на високото ниво на общо образование, което има(Х)ме.

  8. Ставаш натрапчив, а от там и доста дразнещ. Но май по-хубаво да си те задържим тук, отколкото да ни излагаш в САЩ.

  9. Абе щом жена, която го познава и е била с него години не иска и да чуе за него, какво има да го превъзнасяте. Нещо я е отвратило, че не иска да го знае и на снимка. Явно има защо. Ако е златотърсачка, то той определено не е мъжът за нея, значи ясно. Ако е жена, търсеща мъж с качества, също не ги е намерила у него? Е?! Вие чий на баща си търсите при него?

  10. Лоша шега му изигра тази измислена слава. Какъв любимец на БГ може да е един човек, който се замесва само с тъпи чалгарки, коя от коя по-смотана. И с тази заучена физиономия на отегчена кифла взе да ни идва в повече. Будеше някаква симпатия за кратко, но човек трябва да има мярка.А що се отнася до одрасканата му кола без значение скъпа или евтина, гамени навсякъде и у нас, и в сащ и навсякъде по света. Време му е да стяга куфарите , че с това лентяйнстване става лош пример.

  11. НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА ВРЪЗКА С ЕМАНУЕЛА И ПРЕСЛАВА. ТОЙ НЕ Е ПИПАЛ ЖЕНА,ОТКАКТО СЕ РАЗДЕЛИ С ДЖЕНА. СИГУРНО ИДИОТИ ИЛИ ЗАВИСТНИЦИ СА ГО НАПРАВИЛИ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си