Азис с разбиващо парти в Megami Club Пловдив! Отнесе най-бурните аплодисменти

За него са казани много неща, но това, което го описва, може би, най-добре е – той не е клише. Азис, дами и господа, в сряда вечер беше сред своята любима публика в града под тепетата и в най-хитовто заведение там –  Megami Club Plovdiv.
 
Артистът с главни букви беше в компанията на своя бенд и всички заедно накараха публиката в Богинята на нощния живот да настръхне от удоволствие. В изпълнение на песните на живо, усещането е наистина специално и всички, които бяха в заведението, усетиха тази специална енергия, писа zvezdno.bg.
 
Megami Club Plovdiv поставя нови правила и диктува клубната мода в България, беше прекрасен домакин на събитието. Богинята на нощния живот посрещна своите гости подобаващо класно. Такова беше изживяването през цялата вечер.
 
А вие не забравяйте, че гостуването на Азис, начело с последния му тотален хит ”Позна ли ме”, беше само началото на седмицата в Megami Club Plovdiv. Русата парти фурия – Теди Александрова ще е следващата звезда, която ще направи супер нощ в Богинята на нощния живот. Четвъртък вечер е нейното време, в което ще изпълни палавите, като самата нея, хитове. Вход свободен за студенти.
 
Една от най-обичаните от поп-фолк последователите певица – Емилия ще има отново удоволствието да бъде на сцената на Megami Club Plovdiv. Тя ще ви очаква в петък вечер.
 
”No Limit” е темата на кулминационната събота вечер в заведението. Заповядайте!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си