Бивш клиент: Глория се продаваше за 50 лева на нощ! (Скандални разкрития за някогашните работни занимания на певицата)

Фолк иконата Глория дължи кариерата си не на глас и уникална орнаментика, както самата тя се хвали през последните две десетилетия, а на хоризонтално положение, в което е била няколко години, докато бъде забелязана от когото трябва, разбра HotArena.
 
Оказва се, че както при много други певици от бранша, и русенката е започнала работата си не пред микрофона, а със секс услуги.
 
Бивш „клиент“ на Глория, а днес бизнесмен, разкри пред „Всеки ден“, че когато русенката е била на крехките 21 години и е открита от бившия си мъж Илия Загоров, тя е прекарвала по-голямата част от времето си не в ресторантската част, за да забавлява клиентите с горещи ритми, а в хотела към него. Става въпрос за едно от култовите заведения в Хасково, където Галина и до днес пее по участия от време на време.
 
Оказва се, че тя е била доста евтина компаньонка през далечните 1993-1994 г. „Тя се продаваше за 50 лева, за да свърже двата края и да помага на семейството си в Две могили“, твърди бизнесменът, пожелал да остане в анонимност. Глория имала проблеми не само със самофинансирането си като певица, заради което събирала пари за сценичното си облекло, но и по семейни причини.
 
„Толкова беше бедна по едно време, че се тъпчеше само с банички, и то от най-евтините, и носеше едно и също бельо по близо цял месец, като го препираше след всяко участие“, разказа още той пред изданието ни. Тогава тя се представяла с истинското си име – Галина.
 
Едва когато Глория подписва първия си договор, се отказва от компаньонските си услуги, но за период от 2 години е била с огромен брой мъже, като често се случвало, клиенти на ресторанти, доволни от вокалните й изпълнения, да си я викат в хотела отгоре и да се забавляват с нея до обяд.
 
Тази тъмна част от биографията на певицата е пазена изключително строго през годините дори от първите й продуценти и музикални съратници – оркестър „Кристал“, основно заради дъщеря й Симона. Тя обаче вече е пълнолетна, а тепърва истините около зората на кариерата на майка й ще излизат наяве, убеден е хасковският бизнесмен, минал през постелята й нееднократно.
 
Преди време в интервю за миналото на Глория намекна и бившият й мъж Илия Загоров. „Хайде да не казвам къде се запознах с нея“, многозначително обяви той.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

17 thoughts on “Бивш клиент: Глория се продаваше за 50 лева на нощ! (Скандални разкрития за някогашните работни занимания на певицата)”

  1. То това е обществена тайна! Нищо ново, само където май е забравила какво е лапала и се прави на много стойностна личност и персона!

  2. Галина почна проститутка много по отдавна като лапаше пишките на турските тираджии. на околовръстното след Метро в Русе.

  3. И така да е,може ли някой да оспори певческите данни на Глория.
    Много долна статия,писана от хора с нисък човешки и професионален морал!
    Със сигурност,няма да падне на такова ниво,но всичко това си е за съд!
    Никой няма право да уронва авторитета на никого!
    Ще кажете,че тя няма авторитет,защото е БИЛА,незнайно къде и каква………..Напротив,всеки има право да продължи и да се опита да постигне нещо в живота си!Е………..тя го е постигнала,а вие си драскайте!!

  4. Баси свинете….как не ги е срам да имат такова тяло и така да се разголват така…отвратителни са!

  5. обяснете ми коя чалга изпълнителка не е започнала с креватните си умения?! само тая да беше..с мед да е намажеш….ама не е само тя!всяка тъпачка гледа лесното….да разтвори краката и хоп-звезда си..после защо имало лошо име за жените…нямам думи!

  6. Не псувай ........Хуйо,недоклепан......

    Ей простако,недо…..е..ан!Не псувай майката ,на когото и да е бе,смотльо!
    Майката на тези,не е виновна,че плюскат като за световно,че не се потдържат и са прости!Кой сам си го направи,на ясно ло си!
    Познавам и тях и милата им отрудена майчица,та ти казвам……..те са си тъпи смотли,а тя жената къде и за какво по-напред!
    И запомни,МАЙКА НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СЕ ПСУВА!
    С тая помия дето си изсипал от главата си,всеки има правото да те напсува….как ще се яувстваш,а…………….

  7. Нормално е жени на тяхната възраст да изглеждат така отпуснати и занемарени. Все пак Вяра и Надежда са на 42 години, а Любов на 41 години.

  8. Глупости. Как може да напишете подобна статия. За 20 години чак сега се намери този бизнесмен да прави подобни разкрития. Една успяла жена да има в тая държава и веднага ще я оплюете

  9. георги симеонов

    Глория е най добрата певица. и всичките простотии. които пишат за нея. не са. верни. Кой нормален мъж. ще пише това за приятелката си И лия загоров никога не е обичал Глория и не е трябвало да бъде с нея

  10. г симеонов

    До кучкарника който не знае къде да си търси кучките Не посягай на авторитета на велика личност като Глория защото си под нейното ниво

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си