Скандал! Любо Нейков искал масаж с „щастлив край“! Служителката възмутена!

За Любо Нейков е издадена забрана да прекрачва прага на столичен СПА-център, след като продуцентът на „Комиците” си поискал секс от обслужващата го масажистка!
 
Позорната случка си предават от уста на уста столични масажисти, узна HotArena.
 
На въпросния СПА-център, който се намира в непосредствена близост до музея „Земята и хората”, Любо Нейков бил сред сравнително редовната клиентела. От услугите на центъра връзтежичкият комик най-често
 
се възползвал от масажа на гръбнака
 
който го наболявал заради обездвижването, следствие на наднорменото тегло и затлъстяването.
 
При последната визита на Нейков, на смяна била масажистката Петя. Най-съвестно служителката обслужила звездния клиент, макар за жена да било истинско изпитание да работи върху дебелокожите му плещи. На 40-тата минута Петя приключила с комбинираната лечебна терапия, включваща масаж на кръста, гърба, яката, ръцете и главата.
 
Повече от любезно жената обяснила на Любо Нейков, че е завършила процедурата и ще го изчака извън кабинката, докато той се приведе в облечен вид.
 
Вниманието от нейна страна, продиктувано единствено от професионалното й отношения към работата й, обаче било разчетено грешно от актьора, заметнал интимните си области с хавлия. Дали по време на терапията дамата е стимулирала някои от ерогенните зони на комика или секс меракът го е споходил в неподходящия момент, остава мистерия, но за ужас на ококорената телячка клиентът лъснал пред нея по анатомия, пише Уикенд.
 
Със замах безсрамникът изсулил хавлията от кръста си, хванал си оная работа и довършил масажистката с „Няма ли да ме довършиш? От най-хубавото ли ще ме лишиш?”.
 
Единствената реакция на женицата била „Господине, има някаква грешка…” и смаяна от неочакваното поведение на актьора изфучала от стаята право в кабинета на управителя на СПА-то. Той, също не по-малко възмутен, отправил забележка към Нейков, че е сбъркал центъра им, който имал перфектна репутация, с друг тип увеселителни заведения, в които служителките предлагат масажи с щастлив край. 
Допреди известно време кметът Рангел Чеканов от „Столичани в повече” имаше непоклатим 
 
имидж на съпруг за пример
 
Всъщност обаче Любо Нейков бил скрита лимонка и кръшкал регулярно на половинката си Гинка, мълвят злите езици. Актьорът дори бе хванат в крачка от папараци с 20-годишна танцьорка на жълтите павета. Публична тайна е и извънбрачният му романс с тв журналистката Генка Шикерова. Двамата бяха заедно до 2010 г. когато тя го напусна заради отказа му да се разведе с жена си. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Скандал! Любо Нейков искал масаж с „щастлив край“! Служителката възмутена!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си