Възмездие! Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева (Снимки от съда + решението)

Има справедливост и това доказа решение на Софийския районен съд. Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес, видя HotArena. Ваня е удовлетворена от решението на съда и сподели това с приятелите си във фейсбук. Ето какво написа тя: „Софийски Районен съд-наказателно отделение ОСЪЖДА Албена Валентинова Вулева!Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипопотам, кит, кашалот и всички видове животни с които съм сравнена е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това , че убийците ми не са ме ” гръмнали” с куршуми за едър рогат добитък” !!! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева! Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си????Не аз ще отслабна” разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари” а на теб моето момиче ще ти отнема всичко-перото с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш…Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват. Албена Вулева-очаквай още много такива процеси срещу теб !!!  И никой повече да не я нарича ЖУРНАЛИСТ, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията!  Очаквайте много още продължения!!!!!!!“, пише Ваня. Вижте решението на съда в галерията.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Възмездие! Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева (Снимки от съда + решението)”

  1. ЗАХАЖАЕВА

    МЯСТО НА СВИНЯ ТЪРГОВКА Е НА ПАЗАРА..! ТАМ ДА ТЪРГУВА..! ДА НЕ СЕ ВРЕ В МЕДИИ..! КОПНЕЕ ЗА ПУБЛИЧНОСТ..!..ВЗЕМЕТЕ Я..ПОНЕ ОТ ЖАЛОСТ..-ТЪРСИ СИ НЯКОЙ..! ))..ПО КЪСНО ЧАКАЙТЕ МОИТЕ МАТЕРИАЛИ СРЕЩУ БАБКА МАЗНА СВИНЯ !!
    ДРУГАРИ ОЧАКАЙТЕ СКОРО АЗ И ВУЛЕВА ДА ОСЪДИМ СВИНЯ ЧЕРВЕНКОВА!!!!!! СКОРО ЗАСЕДАНИЕ ПО МОЕ ДЕЛО СРЕЩУ СВИНЯ! СВИНЯ- ТЪРГОВКА ЩЕ ПОНЕСЕ НА МАЗНИТЕ СИ ПЛЕЩИ НАЙ- СТРОГА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И МОЖЕ И ДА ЗАСЛАБНЕ ОТ ЦВИКА В СЛИВЕНСКИ ЗАТРОВИ ХЪ ХЪ ХЪ ХЪ ХЪ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си